"Beşiktaş maçında 5-6 gözlemci izledi"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme ilişkin konuştu. Ağaoğlu, " Sörloth, Uğurcan'a 'duvar', Uğurcan ise Sörloth'a 'kral' diyor" dedi.
"Beşiktaş maçında 5-6 gözlemci izledi"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, açıklamalarda bulundu. 

Ağaoğlu'nun konuşmalarından satır başları:

"Avrupa'nın en iyi 5 forvetinden 1'i bizde"

"Bazı eleştiriler yapılırken konuyu derinlemesine düşünmek lazım ve hocanın tercihlerine saygı duyulmalı. Sörloth'u Avrupa'nın önde gelen liglerinden gözlemciler takip ediyor. Sörloth, Uğurcan'a 'duvar', Uğurcan ise Sörloth'a 'kral' diyor. Avrupa'nın en iyi 3 kalecisinden 1'i bizde. Avrupa'nın en iyi 5 forvetinden 1'i bizde. Sörloth'u 5 büyük ligin takımlarından 6-7 takımının takip ettiğini biliyorum.

"Sörloth'u 5-6 scout izledi"

Sörloth'un sözleşmesi niye herkesin derdi oldu? Geldiği zaman söylenen sözleri, yapılan eleştirileri hatırlıyorum. Biz ne yaptığını bilen bir kulübüz. Opsiyonu bizde. Beşiktaş maçında Sörloth'u 5-6 scout izledi. Sörloth için seneye 31 Mayıs'ta ya da o tarihten biraz daha önce satın alma opsiyonunu kullanabilirim, bu hakkım var. Eksik olmasınlar, 'Hemen bu akşam bonservisi alsınlar' demiş bir arkadaş, emri olur, başka istekleri varsa ona göre hareket edelim."

TRT SPOR