Beşiktaş, Rugani için masaya oturdu

Kaliteli bir savunma oyuncusu transfer etmeyi hedefleyen Beşiktaş, bonservisi Juventus'ta bulunan Daniele Rugani'yi gündemine aldı.
Beşiktaş, Rugani için masaya oturdu

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta, stoper bölgesi için flaş bir isim gündeme geldi.

Siyah beyazlılar, Juventus'un yıldız stoperi Rugani'yi kadrosuna katmak istiyor. Vida ve Welinton'u rahatlatacak bir savunmacı alacak olan Kartal, Rugani'yi gözüne kestirdi.

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onayını aldı ve Rugani transferi için İtalyan deviyle görüşmelere başladı. Kartal'ın, bu transferi kiralık olarak bitirmek istediği iddia edildi.

Rugani'nin, Juventus ile 2023 yılına kada sözleşmesi bulunuyor. İtalyan oyuncu, geçtiğimiz sezonun devre arasında Cagliari'ye kiralık olarak transfer olmuştu. 1.90 boyundaki stoper, kariyerinde, Empoli ve Rennes formaları da giydi.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Rugani, 7 kez de İtalya Milli Takımı forması giydi.

Yıldız oyuncu; defans bölgesinde, oyun kurma özelliği, teknik yapısı, hızı ve pozisyon alma becerisiyle ön plana çıkıyor.

Kulüp kariyerinde 247 resmi maça çıkan Rugani, 15 gol, 4 asist yaptı. Milli formayı 7 kez terleten 1.90 boyundaki futbolcu, oynadığı mevkiye rağmen kariyerinde hiç kırmızı kart görmedi.

KAYNAK: FOTOMAÇ