Beşiktaş'a 3 isimden iyi haber

Beşiktaş'a, hastalığı bulunan isimlerden iyi haber geldi. Siyah-beyazlılarda Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal takıma döndü.
Beşiktaş'a 3 isimden iyi haber

Gaziantep Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'a, hastalığı bulunan isimlerden iyi haber geldi.

Siyah beyazlılar, geçtiğimiz hafta Rize'ye 11 oyuncusu ile Önder Karaveli ve yardımcılarından yoksun gitmişti.

Beşiktaş^ta Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal takıma döndü. Hastalığı olan diğer futbolcuların da maç gününe kadar oynayacak duruma gelebileceği kaydedildi.

Teknik sorumlu Önder Karaveli ve yardımcısı Serdar Topraktepe‘nin de yapılacak testler sonrasında yedek kulübesinde yer alması bekleniyor.

Önder Karaveli, Gaziantep Futbol Kulübü karşısında görev vereceği isimlere son antrenmanın ardından karar verecek. 47 yaşındaki teknik adamın, hastalıktan dönen oyuncuların durumunu kontrol edeceği öğrenildi.

Çebi, Karaveli ile basın toplantsı düzenleyecek

Diğer yandan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, önümüzdeki hafta Önder Karaveli ile birlikte basın toplantısı düzenleyeceği ifade edildi. Çebi'nin, sezon sonuna kadar 47 yaşındaki teknik adamla yola devam edeceklerini açıklayacağı öğrenildi.

Önder Karaveli, Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasından sonra geçici olarak takımın başına getirilmişti. Karaveli yönetimindeki siyah-beyazlılar, şu ana kadar 7 resmi maça çıktı.

Ligdeki 5 maçta 8 puan toplanırken, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay saf dışı bırakıldı. Beşiktaş, Süper Kupa'yı da müzesine götürmeyi başardı.