Beşiktaş'ın yeni hocası Şenol Güneş'ten Konyaspor yorumu

2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanarak siyah-beyazlı takımın teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş için Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Şenol Güneş yaptığı açıklamada; Konyaspor, Başakşehir gibi takımların hepsi lige renk katıyor. " ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın yeni hocası Şenol Güneş'ten Konyaspor yorumu

2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanarak siyah-beyazlı takımın teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş için Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törende Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yanı sıra asbaşkan Emre Kocadağ ve sportif direktör Ceyhun Kazancı da hazır bulundu.

Güneş, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Ben daha iyisini yapmak için burada olacağım. Bildiğim bir camia, yabancılık çekmem. Kısa bir zamanımız var...Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

"KONYASPOR LİGE RENK KATIYOR"

Soru-cevap kısmında kadronun durumunu nasıl gördüğü sorulan deneyimli teknik adam, camianın tek hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Çok konuşup zaman kaybedecek halde değiliz. Mazeret de bulamayız. Tabii eksikler var. Şu an ligde iyi takımlar var, iyi bir yarış oluyor. Geçmiş yıllara göre çok daha farklı yarış olacak. Konyaspor, Başakşehir gibi takımların hepsi lige renk katıyor. " ifadelerini kullandı.

Etiketler :