Beşiktaş'ta keyifler yerinde

Lider Beşiktaş, Atakaş Hatayspor karşısında aldığı 7-0’lık galibiyetin tadını çıkarıyor. Siyah-beyazlılar, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına yarın başlayacak.
Beşiktaş'ta keyifler yerinde

Atakaş Hatayspor’u 7-0 yenen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın futbolcularının performansından ve isteğinden oldukça memnun olduğu belirtildi.

Deneyimli çalıştırıcı, farklı galibiyet sonrasında oyuncularına iki gün izin vermişti. 7 günde 3 maç yapan ve 9 puan toplamayı başaran Beşiktaş’ta yüzler gülüyor.

Şampiyonluk yolunda elinde önemli bir avantaj barındıran siyah-beyazlılar, cumartesi günü Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı derbiyi de kazanmak istiyor.

Sergen Yalçın derbiye odaklandı

Takım izinli olmasına rağmen analiz ekibiyle görüşmelerini sürdüren Sergen Yalçın, Galatasaray hakkında geniş bir rapor istedi. Tecrübeli teknik adam, gelecek rapora göre taktik anlayışını şekillendirecek.

Görüntülü analizlerle rakibin eksi ve artılarını oyuncularına anlatacak olan Sergen Yalçın, ardından belirlediği taktiği antrenmanlarda futbolcularına uygulatacak.

Aboubakar ve N'Koudou derbide olacak mı?

Bu arada Aboubakar ve N'Koudou'nun derbide görev yapıp yapamayacağı belirsizliğini koruyor. Kamerunlu golcünün, N’Koudou’ya göre kadroda olma ihtimalinin daha yüksek olduğu ifade edildi.

Siyah-beyazlılarda, Galatasaray maçı öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken; Hasic, Oğuzhan ve Cenk’in sakatlıkları sürüyor.