Beşiktaş'ta Lucescu sesleri!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Giovanni van Bronckhorst'ta sürecin uzaması nedeniyle siyah-beyazlılarda ibre Mircea Lucescu'ya döndü.
Beşiktaş'ta Lucescu sesleri!

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmasının ardından siyah-beyazlı takımla ilgili gündeme Mircea Lucescu iddiası geldi.

VAN BRONCKHORST SÜRECİ UZADI!

Siyah-beyazlıların takımına başına getirmeyi düşündüğü Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un yardımcısı olarak düşündüğü Jean Paul van Gastel için NAC Breda'nın bir türlü izin vermemesinin ardından Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı.

Başkan Hasan Arat, kendisine verilen sürede ekibini bir türlü hazırlayamayan Giovanni van Bronckhorst'la görüşmeleri sonlandırdı. Yeni teknik direktör için tanıdık bir isimle görüşme kararı alındı.

LUCESCU İÇİN ROMANYA'YA UÇUŞ

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın siyah-beyazlı takımı 100. yılda şampiyonluğa ulaştıran Mircea Lucescu ile telefonda görüştüğü, bu görüşmenin olumlu geçtiği ortaya çıktı. A Spor'un haberine göre, Samet Aybaba bugün Romanya'ya giderek 78 yaşındaki deneyimli teknik admala yüz yüze görüşecek.

Kaynak:AA