Beyhekim’de organ bağışı kampanyası

“Organ Bağışı Haftası” farkındalık faaliyetleri kapsamında Beyhekim Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Uzm. Dr. Yeşim Şerife Bayraktar ve Organ Nakli Koordinatör Yardımcısı Nurşen Kara tarafından hazırlanan organ bağışı standı, hafta boyunca faaliyet gösteriyor.
Beyhekim’de organ bağışı kampanyası

Stand alanında organ bağışının önemi anlatılırken, farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.

Stand alanında bilgi almak isteyen vatandaşlara, koordinatörler tarafından bilgi veriliyor ve el broşürleri dağıtılıyor.

Standın ilk gününe, Başhekim Prof. Dr. Ömer Faruk Erkoçak, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Yunus Ağralı, Uzm. Dr. Tarık Acar, Uzm. Dr. Ragıp Balahoroğlu, Uzm. Dr. Muhammed Yakın, İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Nebi Yaylıoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dudu Kesgin, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Hatice Atasoy katıldı.

Hastaneden yapılan açıklamada, “Her bireyin yaşantı içinde ne zaman organ yetmezliği ile karşılaşacağı ve organ nakline ihtiyaç duyacağı bilinmez. İşte bu nedenle işlevini yitirmiş bir organa mecbur bırakılmadan, organ nakli sayesinde hayata sağlıklı bağlanmanın farkındalığını oluşturmak hepimizin görev ve sorumluluğudur” ifadelerine yer verildi. •MACİT ULUÇAMLIBEL