Beyoğlu Avize evleri aydınlatıyor!

Beyoğlu Halı Perde Avize Mağazası, her insanın bütçesine uygun kaliteli ürünleri bünyesinde bulunduruyor.
Beyoğlu Avize evleri aydınlatıyor!

Beyoğlu Halı Perde Avize Mağazası, her insanın bütçesine uygun kaliteli ürünleri bünyesinde bulunduruyor. İnternet ve sosyal medya üzerinden de satış yaptıklarını söyleyen Osman Ay, “Pandemi döneminde çeşitli kampanyalar düzenledik, kampanyalarımız hala devam ediyor. Müşterilerimiz rahat ve huzurlu şekilde alışverişlerini yapabilirler” dedi.

 

Meram Yeni Şehir Mahallesinde bulunan Beyoğlu Halı Perde Avize Mağazası herkesin bütçesine uygun mobilya, perde, yatak, baza, başlık gibi ürünleri müşterilerin hizmetine sunuyor. Beyoğlu, birbirinden şık bin bir çeşit avizeyle Konya’da en çok avize çeşidi bulunduran mağaza olma özelliğini gösteriyor. Yeni Şehir Mahallesi’ndeki mağaza eksikliğini fark ederek Beyoğlu Halı Perde Avize’yi açtığını dile getiren Beyoğlu Mağazası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ay, “Yaklaşık iki yıldır Meram’da faaliyet gösteriyoruz. Avize, halı, perde, yatak, baza, başlık gibi ürünlerimiz bulunmaktadır.  Baktığınız zaman avize çeşitlerimiz daha çok ön plana çıkıyor” diye konuştu.  

beyoglu-avize-8.jpg

‘İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN DURGUN OLMASI BİZE DE YANSIDI’

Her evin temel bir ihtiyacı olduğunun altını çizen Osman Ay, “Avize aydınlatma grubunda olduğu için en çok avizeye talep var. Daha sonra halı ve perde çok talep görüyor. Şu anda Koronavirüs nedeniyle inşaat sektörü biraz durgun olduğu için ister istemez bizim sektörümüze direk etkisi oldu. İnşaat sektörü ne kadar gelişir ve ne kadar çok daire satışları yüksek olursa işimiz daha iyi olur. Çünkü yeni ev alan bir insan eski eşyasını yeni evine götürmüyor ve doğal olarak ölçüler de tutmuyor ve bunları yenilemek gerekiyor. O yüzden bizim işimiz mutlak olasılıkla daire satışlarına ve inşaat sektörüne bağlıdır” dedi. Ürün yelpazelerinin çok geniş olduğunu ifade eden Ay, “ Ülkemiz şartlarında en kaliteli halıları satıyoruz. Çeşitli markalarla çalışmaktayız. Perde çeşitlerinde de 18 tane marka ile çalışıyoruz. Perde de 580 ürün çeşidiyle hizmet vermekteyiz. Mobilya, yatak gruplarımız var.” şeklinde konuştu.

osman-ay.jpg

‘DÜĞÜNLER OLMAYINCA EŞYALAR DA ALINMIYOR’

Pandemi döneminden dolayı düğünlerin yapılamadığını, ertelendiğini kaydeden Ay, “Düğünler olmadığı için insanlar yeni eşya da almıyor. İş yoğunluğumuz yüzde 40 oranında düştü. Pandemi bu anlamda işlerimizi olumsuz yönden etkiledi. En çok yoğun olduğumuz dönemler yaz dönemleridir. Bu dönemlerde insanlar daha çok alışveriş yapıyorlar. Gerek taşınmalardan, gerek evlerindeki tadilatlardan, gerek tayinlerden gerekse ev değişikliklerinden dolayı biraz daha alışveriş yükseliyor. Sektör olarak kış ayı biraz daha durgun geçiyor. Bizim yoğun olduğumuz aylar 6.7.8’inci aylardır. 3’üncü ve 4’üncü aylardan kıpırdamalar başlar. En çok avize konusunda iddialıyız. Tavsiye üzerine gelen müşterilimiz oldukça fazladır. ‘Biz bu kadar çeşidi hiçbir yerde görmedik’ diyen müşterilerimiz oluyor” ifadelerine yer verdi.

beyoglu-avize-9.jpg

ÜRÜN ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Ürün alırken dikkat edilmesi gerekenler hakkında da bilgi veren Ay, şöyle konuştu: “Halı alırken halının doğal malzemeden yapılmasında dikkat edilmeli.  Bayanların en çok mustarip olduğu konulardan birisi leke çıkmamasıdır. Bizim sattığımız ürünler polyester olmadığı için ürünlerin rahatlıkla temizliğini yapabilirler. Leke tutmama özellikleri vardır. Perde grubunda perdeler yıkandığı zaman buruşma olayı olur. Bayanlar bunu daha iyi bilir. Biz müşterilerimizden şikayet almamak için elimizde kaliteli ürün bulundurmaktayız. Yatak baza alırken özellikle yatağın ortopedik olması gerekir. Çünkü kötü yatak insana ciddi bir şekilde zarar verir. Toplum olarak bunun bilincinde değiliz. İnsanlar yatak alırken sağlığını düşünmeden önce ücretini düşünüyorlar. Doğru kullanılmayan bir yatak insan vücudunda felçliğe kadar giden etkiler yaratıyor. Yatak gerçekten insanın rahatlayacağı ve günün stresini atacağı bir yer olduğu için insanların en kaliteli, en güzelini tercih etmeleri gerekiyor.”

beyoglu-avize-1.jpg

‘PİYASANIN ÇOK AŞAĞISINDA ÜRÜN BULUNDURUYORUZ’

Fiyat olarak piyasanın çok aşağısında ürün bulundurduklarının önemine dikkat çeken Ay, “İnsanlar Beyoğlu’nda rahatlıkla bütçesine göre alışveriş yapabilirler. İnsanların ne kadarlık bütçesi varsa biz onlara o kadarlık beğenecekleri ürün verebiliriz. Özellikle avizede kampanyalı ürünlerimiz var. Şu anda kampanyamız devam ediyor. Stokumuz çok fazla olduğu için insanlara fayda sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. İnternet ve sosyal medya üzerinden de satışlarımız var. Burada her şeyi istedikleri fiyata bulabilirler. Özellikle pandemi döneminde insanların ferah ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlayabiliriz. Halı gruplarımızdan örneğin piyasa değeri 900-1000 lira olan bir halıyı kampanyalı fiyatımızla 400 liraya alabilirler. Her kesimden insan buraya gelip alışverişlerini yapabilir” diyerek sözlerini tamamladı.

SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

beyoglu-avize-2.jpg

beyoglu-avize-3.jpg

beyoglu-avize-4.jpg

beyoglu-avize-5.jpg

beyoglu-avize-6.jpg

beyoglu-avize-7.jpg