Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesine çevre düzenlemesi
Hayırsever iş adamı Fetullah Bayır tarafından yapımı üstlenilen Fetullah Bayır Fen Lisesi binasının çevre düzenlemesi çalışmalarına, Beyşehir Belediyesi tarafından başlandı.
Bahçe düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesinin eğitim öğretim kurumlarına sunduğu hizmetlerin aksatılmadan devam ettiğini söyledi.
Topluma yararlı gençlerin yetiştirildiği bu kurumlarda, öğrencilerin nezih ortamda eğitim görmeleri için belediye olarak çevre düzenlemesi yaptıklarını belirten Özaltun, "Okulumuz çok güzel. İnşallah çevre düzenlemesi ile daha da güzel olacak. Okulumuzun bahçe çevre düzenlemesi çalışmalarını yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirmek için hızlı bir şekilde devam ediyoruz" dedi.
Bakmadan Geçme