Beyşehir’de ‘Özel çocuklara’ güzel etkinlik

Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalık programı düzenledi. Büyük bir katılımla gerçekleştirilen programda, özel eğitim alan öğrenciler birbirinden güzel gösterilerle hünerlerini sergilediler
Beyşehir’de ‘Özel çocuklara’ güzel etkinlik

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, okulda eğitim alan öğrencilerin hazırladığı görsel şovlar, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Programa, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, Beyşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Yağcıoğlu, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilçede faaliyet gösteren STK başkanları ve üyeleri katıldı.

ozel-cocuklara-1.jpg

ÖĞRENCİLERİN BİR GÜNÜ ÖZETLENDİ

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir’in konuşmalarıyla başlayan selamlama töreninin ardından, Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Okulumuzda Bir Gün" adlı video gösterisi ile, özel öğrencilerin sıradan bir günde okulda neler yaptığı anlatıldı. Bu gösterimin ardından, Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, halı saha ekibi ve Beyşehir esnafının da rol alarak katkıda bulunduğu "Hayat Sevince Güzel" şarkısı işaret dili klibi yayınlandı. Bu iki gösterimin ardından katılımcılar duygulu anlar yaşadı.

gosteriiii.png

ÖZEL ÖĞRENCİLER TAM NOT ALDI

Daha sonra yayınlanan "Anneciğim Gelsene Rondu" ise izleyenleri neşelendirdi. Program şu etkinliklerle devam etti: Kurdela dansı, Çanakkale Türküsü işaret dili tercümesi, ritm gösterisi, org çalma etkinliği, şemsiye dansı, roman oyunu ve çok katılımlı koro gösterisi. Özel öğrencilerin yeteneklerini sergilediği gösterilere, öğrenci velileri ve protokol üyeleri tam not verdi. Program, Veliler, protokol üyeleri ve okul öğretmenlerinin 3 Aralık Panosu’nun önünde hatıra fotoğrafı çekinmesiyle son buldu.

gosteri--(1).png

img_0392-(1).jpg

img_20181203_093734.jpg

img_20181203_092859.jpg

ozel-cocuklara-5.jpg

ozel-cocuklara-2.jpg

Haber: Seyfullah Koyuncu