Beysu Konyaspor antrenörü Sinan Çambel: Kenarda sakin kaldım!

Beysu Konyaspor’da Engin Gençoğlu’nun atılmasının ardından basın toplantısına yardımcı koç Sinan Çambel geldi.
Beysu Konyaspor antrenörü Sinan Çambel: Kenarda sakin kaldım!

İlk kez takımı yönetme tecrübesi yaşayan genç koç, galibiyet için ‘Takım olarak galibiyeti değerli hocamız Engin Gençoğlu’na armağan ediyoruz. İyi başladığımız maçtı. Daha sonra ritmimizi kaybederek savunmada gevşedik. Rakibe kolay faul atışları verdik. 20 sayıyı faul atışlarından buldular. Bu ev sahibi takım için biraz tehlikeli bir durum. İlk yarıda 48 sayı yedik. Bu da savunmayı daha iyi yapmamız gerektiğini gösteriyor’ dedi.

‘TARAFTAR ATEŞLEYİCİ GÜÇ OLDU’
Çambel, konuşmasının devamında ise ‘İkinci yarıda ivmeyi yakalayıp, savunmayı da sertleştirerek kazanmayı başardık. Umarım ikinci maçı da kazanarak yarı finale yükseliriz. Süper Lig’e yükselmek için her şeyi yapacağız. En büyük şansın bizde olduğunu düşünüyorum. Taraftarımıza özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Taraftarımızın itici gücü bizi maç içerisinde ateşleyen bir kuvvet oldu. Play-off’taki diğer iç saha maçlarında da tüm Konyalıları salonumuza davet ediyorum’ diye konuştu.

‘KENARDA SAKİN KALDIM’
Maçın ikinci yarısında takımı kenardan yöneten Çambel, ‘İlk kez böyle bir tecrübe yaşadım. Çok heyecan vericiydi. Yardımcı koç olarak karar vermek daha kolay, başantrenör olarak daha zor oluyor. Takımı yakından tanıyordum ve ne yapmamız gerektiğini biliyordum. İlk görev bana geldiği zaman da sakin kalarak uyarılarda bulunduk. Ancak benden çok oyuncular saha içinde oyunu değiştiren etmendi. Saha içinde karar verici onlardı ve bu maçı kazanmayı çok istediler. Savunmadaki dirençlerini ve konsantrasyonlarını artırdılar. Her şeyi harfi harfine yaptılar’ ifadelerini kullandı.