Beysu Konyaspor, kötü oyuna çare arıyor

Beysu Konyaspor’un lig sonuncusu Akhisar karşısındaki kötü basketbolu sonrasında oyunculara uyarı gelecek. Yeşil-beyazlı ekip, özellikle deplasmandaki kötü oyuna çare arayacak
Beysu Konyaspor, kötü oyuna çare arıyor

Beysu Konyaspor ise rahat geçmesi beklenen Akhisar Belediyespor karşısında çok kötü bir basketbol oynadı. Galibiyetsiz son sırada yer alan, yabancıları ile yollarını ayıran ve düşmeyi kabullenen rakibi karşısında son 3 dakikaya geride giren yeşil-beyazlı ekip ecel terleri döktü. Dev Kartallar, son anlardaki basketlerle rakibini mağlup ederek sezonun en büyük sürprizine izin vermedi. Şampiyonluğu hedefleyen yeşil-beyazlı takımın Akhisar karşısındaki kötü basketbolu büyük hayal kırıklığı yaşattı. Koç Engin Gençoğlu’nun takımı sert bir dille uyaracağı ve takımın kendine gelmesini isteyeceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı ekip, özellikle deplasmandaki kötü oyuna çare arayacak.

BAŞKAN SÜPER LİG’İ İSTİYOR
Basketbola verdiği destekle takdir toplayan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ise 100. yıl sezonunda basketbol takımının Süper Lig’e çıkmasını istiyor. Konyaspor’un tüm branşları ile beraber büyük bir camia olduğuna her fırsatta vurgu yapan Özgökçen, Dev Kartallar’dan başarı bekliyor. Akhisar maçından sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımı kutlayan Başkan Özgökçen, “Akhisar deplasmanında kazanan basketbol takımımızı ve koçumuzu tebrik ediyorum. Daha çok çalışıp hedefe yürümeye devam edeceğiz. Bu şehir Süper Lig'i hak ediyor. Hedef Süper Lig” ifadelerini kullandı.