Beysu Konyaspor'da gözler TED maçına çevrildi

Basketboldaki temsilcimiz Beysu Konyaspor, gözünü play-off’a çevirdi. Normal sezonu 3. olarak tamamlayan ve çeyrek finalde TED Kolejliler ile eşleşen yeşil-beyazlı takım, play-off şampiyonu olarak Süper Lig’e adını yazdırmak amacında. Yeşil-beyazlı ekipte kaptan Hazer Avcı, 106-97 kazandıkları Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı ve play-off süreci hakkında açıklamalarda bulundu
Beysu Konyaspor'da gözler TED maçına çevrildi

Artık kendileri için yeni bir sezonun başladığını belirten Avcı, “Normal sezon zorlu geçti. 1-2 mağlubiyet belirleyecekti sezonu ve öyle de oldu. Manisa’yı tebrik ediyorum. Normal sezonu iyi geçirdiler ve 1 galibiyet farkla Süper Lig’e çıktılar. Gönül isterdi ki taraftarımızın önünde şampiyonluğu kutlayalım. Bizim için kaybedilen bir durum yok. Bizim için yeni bir sezon başlıyor. Biz bu maratona hazırız. Tüm oyuncularımızın forma düzeyleri iyi durumda. Takım düzenimiz iyi oturdu. Engin hocamız saha içindeki tüm rolleri maksimum verim alabilecek şekilde dağıttı. İlk turda TED Kolejliler’i kayıpsız geçip yeni rakibimizi bekleyeceğiz. Play-off serileri geçer ama inşallah güzel olacak” dedi.

‘BU SEZONUN HİKAYESİ FARKLI’
Geçen sezonla şimdiki durumu kıyaslayan 34 yaşındaki basketbolcu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu sezonun hikayesi daha farklı. Geçen sezonki kadro şampiyonluk için kurulmamıştı. Sezonun büyük kısmını yabancısız oynadık. Çok farklı bir süreçti. Şimdi tamamen Süper Lig’e odaklandık. Taraftarlarımıza da güzel destekleri için teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve yönetimimize de teşekkür ediyorum. Yensek de yenilsek de arkamızda duruyorlar. Bu bizim için çok önemli ve itici bir güç. Onlara layık olmaya çalışacağız. Play-off şampiyonu olarak Süper Lig’e çıkmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

BAZI MAÇLARA İĞNEYLE ÇIKTI
Kasığındaki problemden ötürü bazı maçlara iğne ile çıktığını kaydeden deneyimli uzun forvet, kendi performansı hakkında, “4 haftalık sakatlık süreci geçirdim. Bazı antrenmanları kaçırdım. Bu süreçte takım doktorumuz ve fizyoterapistimiz en iyi şekilde tedavimi yaptı. Dinlenmem gerekiyordu aslında. İlk kez Manisa maçına ful antrenmanla çıktım” ifadelerini kullandı. Ligin en çok sayı atan takımı olduklarını kaydeden Avcı, “Skor gücümüz yüksek. Kötü savunma yaptığımız sanılıyor ama yüksek pozisyonla oynuyoruz. İster istemez karşı takıma veriyorsun. Daha az hata yapan kazanıyor. Biz yeni düzenimizle beraber Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” diye konuştu.