Bilecik’te ilginç bir kundaklama olayı

Bilecik'te dün gece çok alev alev yanan konteynırlar itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, bir iş yeri güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yangının kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından çıkartıldığı ortaya çıktı.
Bilecik’te ilginç bir kundaklama olayı

Olay, Bilecik merkez Teyfikbey caddesi Bankalar mevkiinde meydana geldi. Gece geç saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alan plastik çöp konteynırlarını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Çevrede yaşayan İbrahim Özdemir isimli vatandaş kendi imkânlarıyla alevlere müdahale ederken, yanan çöp konteynırları olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle söndürüldü.

Elindeki siyah poşeti attı, ardından ateşe verdi

Olayın ardından çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler şaşkınlık oluşturdu. Görüntülerde, gece yarısı saat 02:11 sularında bir erkek şahıs elinde siyah bir poşetle içinde karton kutular olan poşetle çöp konteynır yanına yaklaşıyor. Elindeki siyah poşeti çöp konteynırına bırakan şahıs sonra cebinden çıkardığı çakmak ile karton kutuları tutuşturuyor. Sonra olay yerinden ayrılan şahıs sonra telefonla konuşarak geri geliyor. Bir süre hem telefonla konuşup hem de yanan çöp konteynır seyreden şahıs olay yerinden ayrılıyor.

Polisin olayla ilgili inceleme ve soruşturması sürüyor.

Bilecik’te ilginç bir kundaklama olayı

Bilecik’te ilginç bir kundaklama olayı