Bi’organik Izgara’ya ilgi yoğun

Konya’da kısa zaman önce açılan ve doğal tatları ile çok sevilen Bi’ Organik Izgara Restoran yasak sonrası ilk kez müşterileri ile buluştu.
Bi’organik Izgara’ya ilgi yoğun

Konya’da kısa zaman önce açılan ve doğal tatları ile çok sevilen Bi’ Organik Izgara Restoran yasak sonrası ilk kez müşterileri ile buluştu.

biorganik-izgaraya-ilgi-yogun-3.jpg

İşletmelerinde yoğun ilgi ile karşılaştıklarını belirten Restoran Sahibi Yusuf Acar; “Ülke olarak zorlu bir süreç olmasına rağmen hem devlet kriz yönetimi olsun, hem de halkın bilinçlendirilmesi konusunda hızlı ve net uygulamalarla covid-19 salgınını minimum seviyede atlattık. Restoran olarak daha öncesinde de, hijyenik, sağlıklı ve doğal ürünler kullanarak insan sağlığına zararlı olabilecek katkı maddelerini kullanmıyorduk. Bu doğrultuda açıldığımız günden itibaren önce insan sağlığı ve hijyen önemine dikkat ederek müşterilerimizin en ufak bir enfeksiyona dahi maruz kalmaması için dikkat ettik. Covid-19 salgını dolayısı ile ek aldığımız önlemler maske, dezenfekte ve rutin haftalık olan ilaçlama ve dezenfektasyon işlemi sayısını arttırarak haftalık üçe çıkardık. Hem personel olsun hem de değerli misafirlerimizi salgın konusunda bilinçlendirmeye yönelik çalışmalarımız da bulunmaktadır. Bi’ Organik Izgara ailesi olarak değerli misafirlerimiz ile tekrardan buluşarak eşsiz sunumumuz ve lezzetlerimizi tekrardan sunmaktan mutluyuz. Misafirlerimizden de tahmin ettiğimizden daha yoğun ilgi gördük ve bu da bizi mutlu etti. Sanki kötü günler hiç yaşanmamış gibi aynı devam ediyoruz. Haftanın altı günü 11:00-22:00 arası açığız misafirlerimizi kaldığımız yerden tekrar ağırlayacağız. ‘Göz aldanır, mide asla’ sloganımız ile herkesi bekliyoruz” dedi.

TÜRKAN YILMAZ / YENİ HABER GAZETESİ

biorganik-izgaraya-ilgi-yogun-2.jpg

biorganik-izgaraya-ilgi-yogun-1.jpg