Bi’Organik’ten yeni ürün tavuk lokum

Doğal ve farklı konseptleri ile Konyalıların beğenisini kazanan Bi’Organik Izgara Restoran, yeni geliştirdikleri tavuk lokum ürünü ile müşteriler tarafından ilgi ile karşılandı. İşletme Sahiplerinden Hülya Acar, restoranın konsepti ve yeni geliştirdikleri ürünü Yeni Haber okurları ile paylaştı.
Bi’Organik’ten yeni ürün tavuk lokum

Doğal ve farklı konseptleri ile Konyalıların beğenisini kazanan Bi’Organik Izgara Restoran, yeni geliştirdikleri tavuk lokum ürünü ile müşteriler tarafından ilgi ile karşılandı. İşletme Sahiplerinden Hülya Acar, restoranın konsepti ve yeni geliştirdikleri ürünü Yeni Haber okurları ile paylaştı. 

Doğallığı müşterilerine sunduklarını ifade eden Hülya Acar; “Bu işe başlamadan önce neredeyse bu sektördeki çoğu ürünü tattık diyebilirim.Birçok farklı ilde bu konuda ar-ge çalışmaları yürüttük. Hep arayış ve yenilikçilik peşinde olduk. İşin inceliklerini, neler yapılması gerektiğini öğrendik. Doğallık önceliğimizdir çünkü doğal ise zaten lezzetli olur. Aynı zamanda sağlıkta önemli kıstaslarımızdandır. Ürünlerimizin katkısız olması sağlıklı olduğunu da gösteriyor. Ürünlerimizi tüm doğallığı ile müşterilerimize sunuyoruz. Bi’ Organik isminin hakkını vermeye çalışıyoruz. Restoranda eşim ve çocuklarımla birlikte hizmet veriyoruz. Gelen müşterilerimize de aile sıcaklığını yansıtıyoruz” dedi.

hulya-acar-bi-organik.png

‘HİJYEN VE LEZZET ÇOK ÖNEMLİDİR’

Konseptlerinde çatal, kaşık kullanılmamasının ilgi çektiğini dile getiren Acar; “Birçok restoranda çatal, kaşık sıkıntıları yüzünden müşteriler çekimser davranıyor.Virüs sonrası çevreden ve müşterilerden bu çerçevede bize gelen yorumlar yüzümüzü güldürdü. ‘Nasıl çatal,kaşık kullanmadan böyle bir hizmet sunmak aklınıza geldi” diyorlar. Aslında biz bu konseptle insanların zevk almasını amaçladık. Çünkü gıdada iki önemli konubana göre hijyen ve lezzettir. Bu işe başlamadan öncegittiğim restoranlarda beni tedirgin eden konulardan birisi, çatal, bıçağın nasıl yıkandığıydı.Bizim konseptimizde sadece ellerini yıkadığından emin olman yeterli oluyor. Elin temizse için rahat olmalıdır. Restoranımızda da hijyen bu sebeple çok önemlidir. İnsanlara verdiğimiz hizmet karşılığı, bir bedel alırken gönül rahatlığı ile almalıyım” diye konuştu.

bi-organik-tavuk-lokum-4.png

‘MÜŞTERİLER GÖNÜLLERİ RAHAT BURADAN AYRILIYOR’

Ürünün hazırlama aşamasından sunumuna kadar olan süreci tüm şeffaflığı ile sunduklarını söyleyen Acar; “Restoranın alt kısmında yer alan mutfağımızda kameralarımız var. Gelen müşteriler sebzelerin yıkanması ve ürünlerin servis aşamasını tüm şeffaflığı ile görüyor. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, müşteriye bu kadar şeffaf olan firma, bir elin parmaklarını geçmez. Müşterilerin önünden alınan gıdaların nereye gittiği en çok merak edilen konulardan biridir. Bizim restoranımızda hepsi müşterilerin gözleri önündedir. Diğer mutfağımız da restoranın giriş kısmında yer alıyor. Gelen herkes gönül rahatlığı ile ürünlerin nasıl hazırlandığını ve pişirildiğini görüyor. Kafalarında hiçbir soru işareti olmadan gönülleri rahat şekilde ayrılıyorlar” ifadelerini kullandı.

bi-organik-tavuk-lokum-5.png

‘TAVUK LOKUM ÇOK BEĞENİLDİ’               

Yeni geliştirdikleri ürünü müşterilerin beğenmesi ile konsepte eklediklerini dile getiren Acar; “Tavuk müşterilerce çok fazla tercih ediliyor. Bizde bunun üzerine yeni bir ürün geliştirelim dedik. Ve çalışmalara başladık. Tavuğun en yumuşak yerinden, lokum kıvamında bir ürün geliştirdik. Adına da bu sebeple ‘tavuk lokum’ dedik. Bu tadı müşterilere ikram ettik ve çok sevildi. Bizde beğeniler üzerine konseptimize ekledik. Ustamız bir gece öncesinden tavukları hazırlıyor. Lokum kıvamındaki tavuk, doğal sos ile özdeşleşiyor.Yumuşak ve lezzetli sosu ile de çok beğeniliyor. Müşterilerimiz diğer ürünlerimizde olduğu gibi tavuk lokumdan da memnun kaldı. Bu lezzeti tatması için herkesi restoranımıza bekleriz” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

TÜRKAN YILMAZ-HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU

hulya-acar-yusuf-acar-bi-organik.png

bi-organik-tavuk-lokum-2.png

bi-organik-tavuk-lokum-6.png

bi-organik-tavuk-lokum-1.png

bi-organik-tavuk-lokum-3.png

bi-organik-tavuk-lokum-7.png