Birlik Grubu adayı Özkan oldu

Konya Barosu Birlik Grubu Başkan Adayı Av. Halil Özkan oldu. ‘Birlikte Güçlüyüz’ sloganıyla Başkan Adaylığını açıklayan Av. Özkan, “Bizim hizmet anlayışımızda istişare ve ortak akıl hep merkezde olacaktır. Birlik Grubu olarak Konya Barosu Avukatlarına sözümüz; sahicilik ve samimiyet” dedi.
Birlik Grubu adayı Özkan oldu

Konya Barosu Birlik Grubu Başkan Adayı Av. Halil Özkan oldu. ‘Birlikte Güçlüyüz’ sloganıyla Konya Barosu Sosyal Tesisleri’nde çok sayıda avukatın katılımıyla seçim beyannamesini okuyan Av. Halil Özkan, “Kendileriyle birlikte çalışmaktan büyük onur duyacağım arkadaşlarımla Baromuza, Türk adaletine ve meslektaşlarımıza hizmete talip olduk” dedi. “Bizim hizmet anlayışımızda istişare ve ortak akıl hep merkezde olacaktır. Gönülleri ve akılları farklı seslere farklı düşüncelere açık tutacağız. Her fikri, her sesi farklı bir heyecanla dinleyeceğiz” diyen Özkan, şunları kaydetti: “Ne yaparsak neler başarırsak, sizlerden aldığımız güçle, destekle yapacağız. Varsa bir kusur onu da üzerimize almak, bizlere emanet ettiğiniz makamın sahibi olarak boynumuzun borcu olacaktır. Verdiğiniz yetkiyle birlikte hizmet bayrağını teslim alarak, adaletin hukukun dinamiklerine daha hızlı tepki verip daha çok çalışma gayreti içinde olacağımıza söz veriyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolektif gücü harekete geçiren, mesleki dayanışma bilincini güçlendirme gayreti taşıyan, Avukatlar için ortak mücadele alanları tesis eden bir Baro anlayışı için; Birlik Grubu olarak Konya Barosu Avukatlarına sözümüz; ‘Sahicilik ve samimiyet.’ Her doğan gün -benzese de- öncekinin tekrarı değildir. Ancak doğan günün iyi olup olmadığını belirleyecek olan tercihlerimizdir. Yeni bir seçimin yapılacağı bu ortamda Hz. Mevlana’nın dediği gibi; Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım” dedi.

birlik-grubu-adayi-ozkan-oldu.jpeg

AV. HALİL ÖZKAN KİMDİR?

1977 Konya doğumludur. 1995 yılında Konya İmam Hatip Lisesini, 2001 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiş, 2002 yılında Avukatlık Stajını tamamlamış ve serbest Avukatlık yapmaya başlamıştır. Selçuk Üniversitesi Özel Hukuk Anabilim Dalında Yüksek Lisansını tamamlayan Avukat Halil Özkan evli ve 4 çocuk babasıdır.