Birlik Vakfı ve Rektör Şeker’den iftar yemeği

Birlik Vakfı Konya Şubesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker tarafından iftar programı düzenlendi.
Birlik Vakfı ve Rektör Şeker’den iftar yemeği

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi bahçesindeki havuz başında düzenlenen, Konya’ya yeni atanan Vali Yakup Canbolat’ın sivil toplum kuruluşlarıyla ilk defa bir araya geldiği, Birlik Vakfının Konya’da yeni açılan şubesinin ilk programı olan iftar daveti büyük ilgi gördü. Konya protokolü, basın ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı iftar programına; Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacacı, Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Orhan Gündüz ile Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker ev sahipliği yaptı. İftar programında bir konuşma yapan Rektör Şeker, “Rabbim sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazanlara eriştirsin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” temennilerinde bulundu.
Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacan ise konuşmasında, "Birlik Vakfı 40 şubesi ile geleceğin teminatı olan insanımızı inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, çağdaş, bilimsel ve teknik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak; millete birlik ve huzur içinde katkıda bulunmak gayesiyle hizmetlerine devam etmektedir" ifadelerini kullandı.