• Haberler
  • Konya
  • Biyoloji Zümre Başkanları Eğitim Kampı düzenlendi

Biyoloji Zümre Başkanları Eğitim Kampı düzenlendi

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Konya Bilim Merkezinde düzenlenen 'Fen Liseleri Biyoloji Zümre Başkanları Eğitim Kampı'nın açılışı yapıldı.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Konya Bilim Merkezinde düzenlenen "Fen Liseleri Biyoloji Zümre Başkanları Eğitim Kampı"nın açılışı yapıldı.Konya Bilim Merkezi Genel Müdürü Ali Çetinkaya, 2014'ten bu yana hizmet veren Bilim Merkezine şimdiye kadar 3 milyondan fazla ziyaretçinin geldiğini söyledi. Bu önemli kampa ev sahipliği yapıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Çetinkaya, eğitimin verimli geçmesini temennisinde bulundu. Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Çetin Artar da, Fen Liseleri Biyoloji Zümre Başkanları Eğitim Kampı’nın önemine değinerek tüm katılımcılara teşekkür etti; programın verimli geçmesini diledi.

‘BİLİM MERKEZİ KONYA İÇİN ÖNEMLİ BİR MEKAN’

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de, ülkemizin TÜBİTAK destekli ilk bilim merkezi olan ‘Konya Bilim Merkezi’nin Konya için çok önemli bir mekân olduğunu ifade etti. Büyük, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesinin imzaladığı protokol neticesinde yapılan bu eğitim programlarının önemine de vurgu yaptı. Daha önce matematik, fizik ve kimya zümre başkanları ile kamplarının yapıldığını söyleyen Büyük, bugün de biyoloji dersi zümre başkanları ile bir araya geldiklerini ifade etti. Ülke genelinden toplam 111 biyoloji dersi zümre başkanının katılacağı eğitim kampının 56 kişiden oluşan birinci grubu 15-16 Mart 2022 tarihlerinde; 55 kişiden oluşan ikinci grubu da 17-18 Mart 2022 tarihlerinde eğitim alacak. 

Bakmadan Geçme