Bizim Meram Buluşmaları hız kesmeden devam ediyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bizim Meram Buluşmaları kapsamında Erenkaya, Kayalı, Kilistra, Evliyatekke, Botsa ve Kumralı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kavuş, nüfus farketmeksizin tüm mahallelerde ihtiyaca göre adaletli bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Bizim Meram Buluşmaları hız kesmeden devam ediyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bizim Meram Buluşmaları kapsamında merkeze uzak mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kavuş bu kapsamda son olarak Erenkaya, Kayalı, Kilistra, Evliyatekke, Botsa ve Kumralı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Kavuş’a AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da eşlik etti. Başkan Kavuş ve beraberindekiler, ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“NÜFUSU NE KADAR OLURSA OLSUN MERAM’IN TÜM MAHALLELERİNDE İHTİYACA KARŞILIK VERİYORUZ”

Bizim Meram Buluşmaları’nın merkeze uzak mahallelerin sakinleriyle bir araya gelmek adına güzel bir etkinlik olduğunu ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Hemşehrilerimizin bizi samimi bir şekilde gönülden karşılaması bizim için en büyük mutluluk. Ziyaret ettiğimiz mahallelerde bir yandan hemşehrilerimizle sohbet ediyor diğer taraftan da taleplerini dinliyoruz. Bir mahalledeki eksiği, en iyi o mahallenin sakini bilir. Biz de buradan yola çıkarak taleplerinin karşılığında çözüm yolları arıyor, çalışmalarımızı planlıyoruz. Nüfusu ne kadar olursa olsun Meram’ın tüm mahallelerinde ihtiyaçlara karşılık vermeye gayret gösteriyoruz. 100 kişilik nüfusa sahip olan mahallemizin de 23 bin kişilik nüfusa sahip olan mahallemizin de farklı ihtiyaçları var. Biz de bu ihtiyaçları adaletli bir şekilde karşılamak adına çalışıyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” şeklinde görüş belirtti.

bizim-meram-bulusmalari-7.jpg

BAŞKAN DOLULAR; “AK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI HER ZAMAN ÖRNEK OLDU”

AK Parti Meram ilçe Başkanı Mustafa Dolular ise, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un göreve geldiği günden bu yana Meram için gösterdiği gayrete şahit olduklarını belirterek, ”AK Belediyecilik anlayışı Türkiye’nin her yerinde örnek oldu, olmaya da devam ediyor. Meram Belediyemizin çalışmalarının hemşehrilerimiz nezdinde nasıl karşılık bulduğunu, ziyaret ettiğimiz tüm mahallelerimizde görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gönüllere girerek, AK Belediyecilik anlayışından sapmadan el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.