Borek ve Kibong yeniden kiralanıyor

Borek ve Kibong yeniden kiralanıyor

Yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz’da Konya’da toplanarak sağlık kontrolleri ile başlayacak Torku Konyaspor’da transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman’dan alınan raporlar doğrultusunda çizdiği rotayı takip eden transfer komitesi belirlenen mevkiler için alternatifler üzerinde duruyor. Transferde çok fazla acele etmeyeceklerini belirten transfer komitesi üyeleri sezon içinde belirledikleri birkaç ismi transfer döneminin açılması ile birlikte kadrolarına kattıklarını diğer bölgeler için ise görüşmelerin sürdüğünü kaydediyor.

Geçtiğimiz sezon PTT 1.Lig takımlarına kiralık olarak verilen bazı futbolcuların takıma döneceğine dair haberler üzerine Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, “Geçtiğimiz sezon Boluspor’a kiraladığımız Kibong Mbamba’ya bir çok kulüpten teklif var. Kendisini yine kiralama yoluna gideceğiz. O’nun da istediği bir kulüpte oynaması bizimde tercihimiz. Ancak birden fazla PTT 1. Lig ekibi Kibong’u istiyor” dedi.

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor’a kiralanan Tomas Borek’inde taliplerinin olduğun kaydeden Aksoy, bu futbolcunun da kiralık olarak başka bir takım forması giyeceğini söyledi.