• Haberler
  • Konya
  • Bozkır Belediyesi, sünnet şöleni düzenliyor

Bozkır Belediyesi, sünnet şöleni düzenliyor

Bozkır Belediyesi 2 yaş ve üzeri tüm çocuklarda, sünnet şöleni düzenleyerek, Bozkır Belediyesi olarak sünnet hizmetinde bulunacak.

Bozkır Belediyesi, sünnet şöleni düzenliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bozkır Belediyesi 2 yaş ve üzeri tüm çocuklarda, sünnet şöleni düzenleyerek, sünnet hizmetinde bulunacak. Sünnet olmak isteyen çocukların kayıtları 21 Ağustos'ta son buluyor. Müracaatlar Bozkır Belediyesi'ne yapılacak. 5 Eylül'de ise anıt meydanında yapılacak olan mevlit ile birlikte çocuklar sünnet olacak.

Bozkır’da bir ilki daha gerçekleştirdiklerinin altını çizen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır’da tarihinde ilk kez bir sünnet şöleni düzenleniyor. Bu hizmete vesile olduğumuz için mutluyuz. Düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz, ilçemiz adına hem birlik ve beraberliği arttıracağını düşünüyoruz, hem de halkımıza daha da fazla hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu bağlamda kayıtlarımız 21 ağustosta son bulacak. Çocuklarının sünnet olmasını isteyen halkımızın Bozkır Belediyesine müracaat etmeleri gerekmektedir. 5 eylülde ise anıt meydanında düzenleyeceğimiz şölenle birlikte çocuklarımızın sünnetini gerçekleştireceğiz. Şimdiden tüm çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun diyoruz.”

Başkan Gün, “Bozkır’da ilkleri gerçekleştiriyoruz.”

Göreve geldiği günden bu yana Bozkır halkına daha fazla hizmet etme yarışında olduğunun ve bu anlamda ilkleri gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Gün, “Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek altyapıda olsun, gerek üstyapı çalışmalarında olsun, gerekse kültürel ve sosyal belediyecilik anlamında olsun birçok çalışmalara imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz çalışmaların birçoğu, Bozkır tarihinde ilk olma özelliğine sahip. Bu çerçevede, Bozkır’da ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz, vesile oluyoruz. Bundan sonraki zaman dilimlerinde ise daha fazla hizmet etme gayesiyle Bozkır’da daha da fazla çalışmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme