Bu gurur Selçuklu’nun!

2021-2022 sezonu U18 Türkiye Şampiyonası final müsabakasında Samsun Atakumspor'a 1-0 üstünlük sağlayan Adana Vefaspor, Türkiye birincisi olurken, Selçuklu Belediyespor şampiyonayı üçüncü tamamladı.
Bu gurur Selçuklu’nun!

2021-2022 sezonu U18 Türkiye Şampiyonası final müsabakasında Samsun Atakumspor'a 1-0 üstünlük sağlayan Adana Vefaspor, Türkiye birincisi olurken, Selçuklu Belediyespor şampiyonayı üçüncü tamamladı.

75 İLDEN 116 TAKIM KATILDI

2021-2022 sezonu U18 Türkiye Şampiyonası final müsabakasında Samsun Atakumspor'a 1-0 üstünlük sağlayan Adana Vefaspor, Türkiye birincisi oldu. U18 Türkiye Şampiyonası, 75 ilden 116 takımın katılımı ile 12-15 Mayıs 2022 tarihinde başladı ve 20 grupta 1. Kademe müsabakaları yapıldı. 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 grupta 2. Kademe müsabakaları oynandı. Final müsabakaları, gruplarda birinci olan Atakum Belediyespor (Samsun), Feriköyspor (İstanbul), Selçuklu Belediyespor (Konya) ve Vefa Spor (Adana) takımlarının katılımı ile 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Bolu'da yapıldı. Bolu Atatürk Stadı'nda Adana Vefaspor ile Samsun Atakumspor arasındaki final müsabakası 1-0 Adana Vefaspor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Adana Vefaspor bu sonuçla Türkiye birincisi olurken, Samsun Atakumspor Türkiye ikincisi oldu. Üçüncülük müsabakasında Feriköyspor'u 4-0 yenen Selçuklu Belediyespor, Türkiye üçüncüsü oldu. Feriköyspor ise şampiyonayı dördüncü olarak tamamladı.

PEKYATIRMACI: “TÜM SPORCULARIMIZI ve ANTRÖNERLERİMİZİ KUTLUYORUM”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “U18 Futbol Türkiye Şampiyonasında üçüncülük elde ederek bu yaş kategorisinde bir ilki gerçekleştiren Selçuklu Belediyespor Kulübü Futbol Takımımızı, Teknik heyetimizi ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyorum. İnşallah tüm gençlerimizi bu başarılı performanslarını sürdürerek profesyonel anlamda da en iyi yerlere geleceklerdir” ifadelerini kullandı.

ALKAN: “BURUK SEVİNÇ YAŞIYORUZ”

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı Teknik Direktörü Recep Alkan, “Bolu’ya şampiyonluk hedefiyle gitmiştik. Ancak yarı final maçında 2-0 önde olmamıza rağmen skoru koruyamadık. Takımımız gerçekten çok kaliteli oyunculardan kurulu ve şampiyonluğu hak eden bir takımdı ama nasip olmadı. Türkiye üçüncüsü olmamıza rağmen buruk bir sevinç yaşıyoruz. Kupayı bizlere her zaman destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya armağan ediyoruz. Yönetim kurulumuza ve bizlere desteğini gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. (Spor Servisi)