Bu Yazın Tercihi: Factor100 Güneş Bariyeri

Bu Yazın Tercihi: Factor100 Güneş Bariyeri
Bu Yazın Tercihi: Factor100 Güneş Bariyeri

Güneş ışınları yazın gelişi ile birlikte birçok hayali beraberinde getirir. Denizin serinliği ile birleşen bir tatil düşüncesinde ilk ihtiyaçlardan biri olan güneş kremi, cilt sağlığı için oldukça önem taşımaktadır. Vücut için yararlı olan güneş ışınları cilt sorunlarını da beraberinde getirir. Ciltteki koyu lekeler, kolajen kaybı, farkında olmadan deri altına işlenen zararlı güneş ışınları ve zaman zaman güneş tanıkları bunlardan bazılarıdır. Bu noktada yaz günlerinde dışarı çıkarken veya bir tatil çantasında olmazsa olmazlarımızdan biri güneş kremleri devreye girer. Factor 100 Güneş Kremi sayesinde artık cildiniz zararlı güneş ışınlarına maruz kalmadan güvenle korunur hale gelecek, UVB ve UVA gibi güneş ışınlarının etkisinin minimuma inmesini sağlayacaktır.

product-pnz8bvuhtd4xy6xd3n070w9n1jq90bomlc6izwxtsc.png

Factor100 Güneş Kremi

Factor100 Güneş Kremi sayesinde güneşin zararlı ışınlarından korunmanız artık mümkün. Yapılan bir araştırmaya göre güneş ışınlarının cilde verdiği zararın son 10 yılda 3 kat daha fazla olduğu belirtilmiştir. Güçlü güneş ışınları cildi yaşlandırarak kolajen oranını düşürmekte ve ciltteki koyu lekelerin ortaya çıkmasına sebep olmaktadır. İçeriğinde bolca E vitamini bulunan Factor100 güneş kremi sayesinde cildinizi zararlı güneş ışınlarına karşı güvenle koruyabilir ve bu ışınların vereceği zararı minimuma indirebilirsiniz.

Factor100 Güneş Kremi Kullanımı

Güneşe çıkmadan 20 dakika öncesinde cildinize uygulayabilirsiniz. Dilerseniz makyaj altı kullanım için de uygundur. Bu sayede cildinizi hem güneşten koruyabilir hem de makyajınızın yüzünüzde kalmasını sağlayabilirsiniz. Kullanım sonrasında oda sıcaklığında muhafaza etmeniz önerilir.

Factor100 İçeriği Nelerdir?

Zenginleştirilmiş formülü sayesinde Factor100 güneş kremi cildinize bolca E vitamini takviyesi ve kolajen tip 1 ve kolajen tip 3 aktarımı sağlar. İçeriğinde bulunan vitamin ve kolajen sayesinde cildinizi güneşten korurken aynı zamanda yaşlanma karşıtı kolajen proteinine de sahip olursunuz. Factor100 güneş kremi içinde bulundurduğu kolajen sayesinde ince çizgi görünümü, kırışıklık ve yaşlanmaya karşı etkileri azaltmaya yardımcı olur.

Factor100 Güneş Kremini Nereden Bulabilirim?

Factor100 Güneş Kremi’ni hemen hemen tüm eczanelerden temin edebilirsiniz. Mevcut stoklarında bulamadığınız takdirde aynı gün içinde eczacı deponuzdan talep oluşturabilir ve cildinizi her daim korumaya başlayabilirsiniz. Resmi siteyi hemen inceleyin :