Bu yollarda çalışma var! (6 Haziran 2023)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Bu yollarda çalışma var! (6 Haziran 2023)

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Adapazarı-İzmit yolunun 8-10. kilometrelerindeki çalışmalar sebebiyle İstanbul-Ankara istikametinde gidiş yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım Ankara-İstanbul yönünden gerçekleştiriliyor. Yolun 9. kilometresindeki Beşköprü Kavşağı'nda da Serdivan istikametinden Ankara ve İstanbul istikametinden Serdivan yönlerine bağlanan kavşak kolları trafiğe kapatılarak, dönüşlere ana yoldaki Arifiye Kavşağı'ndan izin veriliyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Karaburun-Zeytinler kavşakları 39-43. kilometrelerinde İçmeler Doğal Yaşam Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle Çeşme-İzmir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11. ve Tokat-Niksar yolunun 33-35. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolu ayrımı-Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle her iki yönde şerit daraltması ve aktarması yapılarak, ulaşım ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10. ve 16-22. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometrelerinde Kuruçay Köprüsü'ndeki çalışma dolayısıyla ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 2. kilometresindeki heyelan sebebiyle Arhavi-Hopa istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 29-32. kilometrelerinde Keçidere Köprüsü ve diğer yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Antalya-Alanya devlet yolunun 78-131. kilometrelerindeki onarım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Etiketler :