Bugünkü Konya gündemi (21 Aralık 2023)

Konya’da bugünün (21 Aralık Perşembe 2023) gündemi ne? Hava nasıl olacak? Hangi programlar yapılacak? İşte detaylar…
Bugünkü Konya gündemi (21 Aralık 2023)

Konya’da bugünün gündemi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde ise hava durumu, namaz vakitleri, sinemadaki filmler, tiyatrodaki gösteriler ve yapılacak programlar yer alıyor.

KONYA’DAKİ PROGRAMLAR

1) 20-22 Aralık 2023 tarihinde KTO Karatay Üniversitesi’nde “İklim Değişikliği ve Şehirlerin Geleceği Çalıştayı” gerçekleştirilecek.

2) Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 21-22 Aralık 2023 tarihlerinde 11 farklı merkezde Anadolu Mektebi panelleri düzenlenecek. Büyük Vuslatın 750. Yılında Hz. Mevlana, Bozkır’ın Bilgesi Cengiz Aytmatov ve Hikâyemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu başlıkları altında yapılacak programlarda 55 Anadolu Mektebi öğrencisi konuşmacı olarak görev alacak. 21 Aralık saat 10.30’da Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL’de düzenlenecek açılış panelinin ardından 2 gün boyunca Selçuklu Mustafa Büyükkaplan AİHL, Selçuklu Anadolu Lisesi, Selçuklu ASELSAN KONYA MTAL, Karatay Dr. Ali Rıza Bahadır Kız AİHL, Karatay Hacıveyiszade AİHL, Karatay Türk Anadolu Vakfı AİHL, Karatay TOKİ Anadolu Lisesi, Karatay Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız AİHL ve Karatay Şehit Azam Güdende Anadolu Lisesinde paneller devam edecek. Kapanış programı ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinde 22 Aralık 2023 tarihi saat 14.00’te gerçekleştirilecek. 2 gün sürecek programa Karatay, Meram, Selçuklu, Cihanbeyli, Akşehir, Sarayönü, Yunak, Hadim ve Beyşehir’deki çeşitli liselerde eğitim gören öğrenciler ile Anadolu Mektebi üniversite grubu öğrencileri katılım sağlayacak.

3) Trendyol Süper Lig'in 17'nci haftasında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Konyaspor ve Samsunspor, saat 17:00'da karşı karşıya gelecek.

KONYA HAVA DURUMU

20 Aralık Çarşamba günü Konya’da hava yağmurlu, en düşük hava sıcaklığı 2 derece iken en yüksek hava sıcaklığı 8 derece olacak.

KONYA SİNEMALARINDAKİ FİLMLER

Dilek

Aslan Hürkuş 3 Anka Adası

Kediler Müzede

Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı

Nefes - Yer Eksi İki

Ölümlü Dünya 2

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Wonka

Hayat

Haile 2: Var mı, Yok mu?!

Aquaman ve Kayıp Krallık

KONYA TİYATROSUNDAKİ GÖSTERİLER

Trendeki Kız

Kadınlar İstasyonu

Uyan

Kuru Gürültü

Palaz

Murtaza

Özgürlüğün Bedeli

Yanlış Pencere

Shırley Valentıne

Kurbağa Vırak

KONYA NAMAZ VAKİTLERİ

İmsak: 06:27

Güneş: 07:55

Öğle: 12:53

İkindi: 15:20

Akşam: 17:41

Yatsı: 19:03

 Muhabir
Etiketler :