Bugünkü Konya gündemi (4 Şubat 2026)
Konya'da bugünün (4 Şubat 2026 Çarşamba) gündemi ne? Hava nasıl olacak? Hangi programlar yapılacak? İşte detaylar…
Konya’da bugünün gündemi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde ise hava durumu, namaz vakitleri, sinemadaki filmler, gazeteler ve yapılacak programlar yer alıyor.
KONYA GÜNDEMİ
1) Konya Velodromu, 2026 UEC Pist Bisikleti Avrupa Şampiyonası’na 1-5 Şubat tarihlerinde ev sahipliği yapacak.
KONYA HAVA DURUMU
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bugün Konya'da az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -1 en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olacak.
GAZETELER
TARİHTE BUGÜN
- 1902- Paris'te 1. Jön Türk Kongresi yapıldı.
- 1923- 20 Kasım 1922'de başlayan Lozan Konferansı, Batılı başdelegelerin uzlaşmaz tutumları nedeniyle kesildi.
- 1982- 22 il merkezinde bölge idare mahkemeleri kuruldu.
- 2000- Dışişleri Bakanı İsmail Cem, Yunanistan'a gitti. Cem, 40 yıl sonra Yunanistan'a resmi ziyaret gerçekleştiren ilk Türk dışişleri bakanı oldu.
- 2010- İçişleri Bakanı Beşir Atalay, kamuoyunda EMASYA olarak bilinen protokolün yürürlükten
- 2019- Avrupa Birliği üyesi 10 ülke, Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu "geçici devlet başkanı" olarak tanıdığını açıkladı.
- 2020- ABD'de Türklerin en yoğun yaşadığı New Jersey eyaletindeki Paterson şehrine ilk kez Türk kökenli Emniyet Müdürü atandı. Paterson Polis Teşkilatında 32 yıldır görev yapan İbrahim Mike Baycora, Paterson Belediyesi'nde düzenlenen törenle yemin ederek resmen görevine başladı.
KONYA SİNEMALARINDAKİ FİLMLER
- Of-Pof Balık
- Kardeş Takımı 3
- DISCO
- Avatar: Ateş ve Kül
- Zootropolis 2
- Efes'in Sırrı
- SüngerBob: Korsan Macerası
- Zir-i Cin 4
KONYA NAMAZ VAKİTLERİ
- İmsak: 06:22
- Güneş: 07:45
- Öğle: 13:09
- İkindi: 15:58
- Akşam: 18:23
- Yatsı: 19:40
Bakmadan Geçme







