Bülent Korkmaz: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Bülent Korkmaz: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Koronavirüs döneminde evinde ailesiyle vakit geçiren İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Görüyorsunuz; hemşireler, doktorlar virüs kapıp, insanların hayatlarını kurtarmak için ölüyorlar. En önde onlar var. Sağlık çalışanlarının hepsine minnettarım. Ekmek parası için mecburen sokağa çıkan insanlar var. Lütfen herkes hayatın kıymetini düşünsün. Önlem olarak başkasının sağlığını önemsiyorsanız, evde kalacaksınız. Ailemle bu süreçte çok daha fazla zaman geçirme fırsatı yakaladım. Elbette hepimiz, bu şartlarda hayatı nasıl düzene sokarız, onun hesabını yapıyoruz. Bizler bu durumdan şikayet edersek, arzsız insanlar oluruz. Futboldan kazandıklarımla aileme rahat bir yaşam sağlıyorum" dedi.

'BİLİM KURULUNUN KARARI ÖNEMLİ'

Bilim kurulunun vereceği karara göre hareket etmek gerektiğini dile getiren Bülent Korkmaz, "UEFA karşılaşmaları, Olimpiyatlar ve birçok spor organizasyonu iptal... Vakalar ve ölümler devam ediyorsa ne yapacağız! Birçok ay gündeme geliyor. UEFA’ya göre değil, Sağlık Bakanlığımız’ın oluşturduğu Bilim Kurulu’na göre hareket edilmesi gerek. Çünkü futbolun kaderini onlar belirleyecek. UEFA da artık bir karar vermeli; hayat mı yoksa para mı? İnsanlar hayatlarını sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Açık ve net söylüyorum; herkes davranışlarına dikkat edecek, maddi anlamda da dikkat edecek. Dışarıdaki insanların durumunu düşünmemiz lazım" şeklinde konuştu.

AYKUT KOCAMAN'A TEŞEKKÜR

Takımı devraldığı tecrübeli Teknik Direktör Aykut Kocaman'a teşekkür eden Bülent Korkmaz, "Oyuncularımıza bu süreçte güvenmemiz gerekiyor. Onlara verdiğimiz programı, kendileriyle konuşarak analiz ediyoruz. Tesislerimiz kapalı ama idman sahamızın yanındaki parkurda gelmek isteyenler, kurallara uyarak tek başına çalışıyorlar. Aykut Kocaman, çalışmayı seven bir takım oluşturmuş. Bu bizim için büyük avantaj. Fiziksel yeterlilikten ziyade, zihinsel olarak bazı şeyleri halletmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.