Bülent Korkmaz: “Önemli bir fırsatı değerlendiremedik”

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 10 kişi kalan rakip karşısında skor avantajını koruyamayarak berabere ayrıldıkları ve önemli bir fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.
Bülent Korkmaz: “Önemli bir fırsatı değerlendiremedik”

1-1 sona eren BtcTurk Y.Malatyaspor maçını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 10 kişi kalan rakip karşısında skor avantajını koruyamayarak berabere ayrıldıkları ve önemli bir fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.

yeni-haber-video-028.jpg

konyaspor-teknik-direktoru-bulent-korkmaz.jpg

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “İki takım adına da önemli bir maçtı. Kayseri’den sonra Malatya’da da öne geçmemize rağmen bunu koruyamadık. Maça iyi başladık. 11’e 11 oynadığımız dönemde çok fırsatlarımız vardı. Bunları değerlendiremedik. Soyunma odasına son dakikada golü bularak ve 1kişi fazla avantajla girdik. Ama bunu kullanamadık. Rakip golü buldu. Kazanmaya yakın olduğumuz hayati bir maçı beraberlikle kapattık. Üzgünüz. Kalan haftalarda daha fazla kenetlenip daha iyi işler yapmalıyız” diye konuştu.

Takımda uzun süredir kazanamamanın da verdiği bir psikolojinin olduğunu kaydeden Korkmaz, “Maçı kazanma psikolojisi var. O baskıyı oyuncular saha içinde daha fazla hissediyor. İnşallah bunu da atlatacağız” dedi.
Ligde kolay fikstürün olmadığını ve her maçın zor olduğunu da dile getiren Korkmaz, bu sene ligde kalma hedefi ile oynadıklarını söyledi.

Bülent Korkmaz: "Elimizdeki fırsatı kaçırdık"

Bülent Korkmaz: "Elimizdeki fırsatı kaçırdık"