Bünyan'da yaz okulu sergisi

KAYSERİ (AA) - Bünyan ilçesinde çocukların yaz okullarında hazırladığı el işi ürünleri sergilendi.Bünyan ilçesi Pınarbaşı mesire alanında 7-15...
Bünyan'da yaz okulu sergisi

KAYSERİ (AA) - Bünyan ilçesinde çocukların yaz okullarında hazırladığı el işi ürünleri sergilendi.

Bünyan ilçesi Pınarbaşı mesire alanında 7-15 yaş aralığındaki çocukların yaz okullarında hazırladığı ürünler sergilendi. Çocukların cam ve pet şişe, kağıt havlu rulosu, konserve kutusu gibi atık malzemelerden yaptığı el işi süs ürünleri ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Kurs yetkilileri ile sergi alanını gezerek çocuk ve gençler tarafından yapılan ürünleri inceleyen Başkan Ökan Altun, "Hamdolsun Pınarbaşı mesire alanımız insanlarımız için sadece aileleriyle vakit geçirdikleri bir alan olmaktan çıkarak adeta bir etkinlik alanına dönüştü. Açılan kurslarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, birbirinden değerli ürünler ortaya çıkaran kıymetli kursiyerlerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Düzenlenen etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Serdal Çelik, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, TÜGVA İl Başkanı Murat Tuna, Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak, İlçe Müftüsü Mahmut Taşyapan, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ahmet Gökçe, kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: