Burak Yılmaz, Çin halkından özür diledi

Geçtiğimiz hafta Çin ile ilgili yaptığı açıklamaları nedeniyle tepki gören Burak Yılmaz yeni bir açıklamayla özür diledi.
Burak Yılmaz, Çin halkından özür diledi

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz, Çin'de yenilen yemeklerle ilgili yaptığı açıklamanın tepki görmesinin ardından açıklama yaptı.

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Burak Yılmaz kısa bir süre önce "Çin'de neler yeniyor neler. Çok enteresan şeyler yeniyor. Bir gün merak ettim ve pazarlarına gittim. Gördüklerim karşısında şok oldum. İnsanlarımız oruçlu, gördüklerimin isimlerini veremem. Çok ilginç şeyler yiyorlar, oradan daha çok hastalık gelir. Yeme içmenin sınırı yok. Hayvan restaurantları var. Restaurantta köpek yiyorlar. Köpek bunların içinde en iyi denebilir. Onlar da böyle görmüş." şeklinde konuşmuş ve bu açıklamalar Çin'de ciddi şekilde tepki görmüştü.

YENİ AÇIKLAMA; "ÖZÜR DİLERİM"

Yeni bir açıklama yapan Burak Yılmaz "Yaklaşık 2 sene futbol oynadığım Çin'de çok iyi ağırlandım. Yedikleri yemeklerin kültürlerinden gelen bir alışkanlık olduğunu, onlar için normal bir durum olduğunu söyledim." dedi.

Burak Yılmaz ayrıca "Bu nedenle diğer ülkelere göre hastalık çıkma ihtimalinin daha fazla olduğunu dile getirdim. İstemeden kırmış olduğum tüm Çin halkından, arkadaşlarımdan ve dostlarımdan özür dilerim." ifadelerini kullandı.