Bursaspor-Manisa FK maçının ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati:"İkinci yarı rakibinin de oyuna ortak olmasıyla sorunlar yaşadık"- :"Bir puandan şu anki konumumuzdan dolayı memnun değilim. Genel olarak baktığımızda 3 puanlık bir oyun ortaya koyamadık"
Bursaspor-Manisa FK maçının ardından

BURSA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında Manisa FK ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'un teknik direktörü Özcan Bizati, ikinci yarı rakibinin oyuna ortak olmasıyla sonuca gidemediklerini söyledi.

Bizati, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıyı iyi oynadıklarını dile getirdi.

Bu oyunla pozisyonlar bulduklarını ama sonuç alamadıklarını belirten Bizat, "İkinci yarı rakibinin de oyuna ortak olmasıyla sorunlar yaşadık. Daha paylaşımcı olunması gerekiyor. Oyuncularımız bu mücadeleyi devam ettirmesi gerekiyor. Seyircinin tepkisi olacak ama seyircinin tepkisiyle yönetimler, hocalar değişmez. Bunların mercileri var. Karar verici kişiler var, burada seyirci karar verici değil." ifadelerini kullandı.


- Turgay Altay: "3 puanlık bir oyun ortaya koyamadık"

Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay, emek vermeden hiçbir şeyin kazanılmadığını söyledi.

Bursaspor'un ilk yarıda üzerlerinde baskı oluşturduğunu ve kısmen de bunu başardığını vurgulayan Altay, "Basit top kayıplarından dolayı istediğimizi yapamadık. İkinci yarı basit bir top kaybından sonra gol yedik ve sonrasında oyun karakterimizi sahaya yansıtmak için cesursa bir karar aldık. Gol bulmaya çalıştık ve duran top sonrasında bulduk. Bir puandan şu anki konumumuzdan dolayı memnun değilim. Genel olarak baktığımızda 3 puanlık bir oyun ortaya koyamadık." dedi.

Kaynak:

Etiketler :