Büyükkılıç, Talas'ta muhtarlarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas'ta mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...
Büyükkılıç, Talas'ta muhtarlarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas'ta mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Talas Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Fatih Üzüm, AK Parti Talas İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş, MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Bayar Özsoy, daire başkanları ile muhtarlar katıldı.

Muhtarlara seslenen Büyükkılıç, ortak akıl ve istişareye önem verdiklerini, bu anlayışla yerinde hizmet yapıldığında israfın da olmayacağını belirtti.

Muhtarların tavsiyelerini aldıklarını ve ona göre program oluşturduklarını anlatan Büyükkılıç, "Hiçbir zaman ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, siyasi boyutuyla kimseyi dışlamadan tüm kardeşlerimizi bağrımıza basıyor, Kayseri'de 1,5 milyonun, Talas'ımızda yaklaşık 200 bin kişinin belediye başkanı olarak kendisini ifade ediyor ve bu anlayış içerisinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Talas Belediye Başkanı Yalçın da Büyükkılıç'ın ilçelerde bir seferberlik oluşturduğunu, kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ifade etti.

Toplantıda, 2021 yılında yapılan hizmetler konuşulurken, 2022'de de yapılması gereken çalışmalar konusunda muhtarların tavsiyeleri alındı.​​​​

Kaynak:

Etiketler :