Çakar, siren, süspansiyon, abart egzoz… hepsi var… Konya’daki Hızlı Gonzales yakalandı

Konya’da aracına çakar ve siren sistemi takarak trafikte seyir eden diğer araçları sıkıştırıp, geçiş üstünlüğü kullanmak adına trafiği ve diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atan , ayrıca; abart egzoz ve air süspansiyon sistemi takarak usulsüz teknik değişiklik yapan sürücü polis ekiplerinin elinden kaçamadı.
Çakar, siren, süspansiyon, abart egzoz… hepsi var…  Konya’daki Hızlı Gonzales yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Mevlana Caddesi üzerinde görev yaptıkları esnada siyah renkli bir aracın abart egzoz ile çevreye rahatsızlık vererek seyrettiği ve ön ızgarasında kapalı halde çakar tertibatı olduğunu fark etmeleri üzerine aracı takibe aldı.

Trafik ekiplerince takip edilen araç Mevlana Caddesi İstiklal Harbi Şehitliği önünde durduruldu. N.İ. isimli şahsa ait olan araçta yapılan incelemede Çakar Lamba ve Siren Tertibatı, kumanda ile kontrol edilen Air Süspansiyon sistemi, Abart Egzoz ve Cam Filmi olduğu tespit edildi.

cakar-siren-suspansiyon-abart-egzoz-hepsi-var-konyadaki-hizli-gonzales-yakalandi.jpg

N.İ. isimli şahsa, Usulsüz Teknik değişiklik, Emniyet kemeri kullanmamak, Abart egzoz, Çakar lamba ve siren tertibatı, Cam filmi maddeleri gereğince 9.951 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca şahıs 100 ceza puanını doldurduğu için sürücü belgesine 2 ay süre ile el konulurken araç eksikliklerinin giderilmesi için çekici vasıtasıyla götürüldü.

KONYA HABER

Etiketler :