Çalışmak için Konya'dan gelmişti! 'Hatalı sollama' kazasında öldü

Aksaray'da önündeki kamyonu sollamak isteyen otomobil ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada yaşamını yitiren işçilerden Ekrem Kocabıyık'ın, çalışmak için 3 gün önce Konya'dan geldiği öğrenildi.
Çalışmak için Konya'dan gelmişti! 'Hatalı sollama' kazasında öldü

Aksaray'da önündeki kamyonu sollamak isteyen otomobil ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

3 GÜN ÖNCE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ

Aksaray'da hatalı sollama sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren işçilerden Ekrem Kocabıyık'ın, çalışmak için 3 gün önce Konya'dan geldiği öğrenildi. Diğer işçiler Murat Güçlüses ve Celil Diker'in de 5'er çocuk babası olduğu belirtildi. 3 işçinin çalıştıkları şantiye için alışveriş ile arızalı olan dinamoyu tamir ettirmeye giderken kazanın meydana geldiği kaydedildi. İşçilerden Celil Diker'in cenazesinin yarın Uzunkaya köyünde, Murat Güçlüses'in Demirci beldesinde, Ekrem Kocabıyık'ın de memleketi Konya'nın Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

Çalışmak için Konya'dan gelmişti! 'Hatalı sollama' kazasında öldü

İlgili Haberler
Etiketler :