Cansuyu Derneğinden ramazan yardımı

İSTANBUL (AA) - Cansuyu Derneği, ramazan ayı dolayısıyla başlattığı "Hoş Gelsin Ramazan" kampanyası ile paylaşma ve yardımlaşma duygusunu muhtaçlarla...
Cansuyu Derneğinden ramazan yardımı

İSTANBUL (AA) - Cansuyu Derneği, ramazan ayı dolayısıyla başlattığı "Hoş Gelsin Ramazan" kampanyası ile paylaşma ve yardımlaşma duygusunu muhtaçlarla buluşturacak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, yurt içi ve yurt dışındaki mazlumlara maddi ve manevi yardımda bulunan, insan hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi yönünde de çalışmalar yapan Cansuyu Derneği, yeni kampanyası "Hoş Gelsin Ramazan" ile yardım elini mazlum, mağdur ve muhtaçlara uzatmaya devam ediyor.

Kurulduğu tarihten bu yana ramazan aylarında yardım organizasyonları düzenleyen dernek, hayırsever vatandaşların yardımlarını bu ramazanda da muhtaçlara ulaştırarak, hayırseverler ve muhtaçlar arasında sevgi ve hoşgörü ortamı oluşturup toplumsal birlik ve beraberliğe katkı sağlayacak.

Ramazan ayı bereketinin her sofrada olması için yapılacak organizasyonlarla vatandaşların yanında olmayı amaçlayan dernek, hayırseverlerden gelen bağış ve kumanya yardımıyla muhtaçların sofralarına zenginlik katacak. Dernek, ramazan süresince yurt çapında gıda kolileri dağıtacak.

- "Ramazan ayında yurt içi yardımlarımızı yoğunlaştırıyoruz"

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, tüm dünya gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan pandemi dolayısıyla olağanüstü bir zamandan geçildiğini, vatandaşların bu zor gününde yanlarında oldukları gibi ramazanda da yaralarını saracaklarını ifade etti.

Hayırseverler ile yardıma muhtaçlar arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Köylü, şunları kaydetti:

"Ramazan ayında yurt içi yardımlarımızı yoğunlaştırıyoruz. Faaliyetlerimizi Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ramazan aylarında vatandaşlarımızın hassasiyeti daha da artıyor, onların destekleriyle yüz binlerce muhtaç aileye gıda paketi yardımında bulunacağız. Hayırseverlerin bağışlarını, zekatlarını, fitre ve fidyelerini mağdur ve muhtaç vatandaşlarımıza dağıtarak, ramazanın bereketini birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız."

Hayırseverler, kampanyaya "Cansuyu" yazıp SMS'le 10 lira bağışta bulunabilecek. Ayrıca, derneğin "cansuyu.org.tr" adresinden bağış yapılabilecek.

Kaynak: