Carlo Ancelotti'den Brezilya sözleri! "Beni istiyor"

Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Brezilya milli takımından teklif aldığını açıkladı.
Carlo Ancelotti'den Brezilya sözleri! "Beni istiyor"

İspanya LaLiga devi Real Madrid'in başarılı teknik patronu Carlo Ancelotti'nin adı son dönemlerde Brezilya Milli Takım ile anılıyordu. İtalyan çalıştırıcı, konu hakkında dikkat çeken açıklamalara imza attı.

İspanyol ekibiyle geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve sözleşmesi 2024 yılında sona erecek Ancelotti, Brezilya milli takımının kendisini istediğini ancak Real Madrid'den ayrılmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını ifade etti.

Deneyimli teknik direktör şunları söyledi:

"Gerçek şu ki Brezilya milli takımı beni istiyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Ancak sözleşmemi yerine getirmek ve saygı duymak istiyorum. Real Madrid'i seviyorum. Madrid'den sonra emekli olmak mı? Bugün onaylayamam. Real Madrid izin verene kadar burada kalacağım."

Jorge Jesus'un hayali

63 yaşındaki teknik adamın bu sözlerinin ardından gözler hayali Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmak olan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a çevrildi.

Jesus, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şunları söylemişti.

"Brezilya Milli Takımı'na kim teknik direktörlük yapmak istemez ki? Belki Real Madrid'de ya da Barcelona'da çalışıyor olsam... Bir milli takımın başına geçmek için uygun muyum, çok az ama bir hipotez olabilir."