Çayıralan'da 2 bin kişiye aşure dağıtıldı

YOZGAT - Çayıralan Müftülüğü tarafından, ilçede 2 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Çayıralan'da 2 bin kişiye aşure dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hükümet Konağı önünde Çayıralan Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, Belediye Başkanı Yasin Şahiner ve Müftü Halil Kocaoğlu vatandaşlara aşure ikram etti.

Müftü Kocaoğlu, aşure dağıtımı sonrası yaptığı açıklamada, Muharrem ayının ve aşurenin İslam inancında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Kocaoğlu, ''Bu özel ve güzel günler vesilesiyle hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Dostluğumuzu, birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirmek istiyoruz. Bugün burada 2 bin kişiye aşure dağıtımı yapacağız. İnşallah, nice hayırlı aylarda ve aşure günlerinde tekrar bir araya gelmeyi temenni ediyorum" diye konuştu.

Kocaoğlu, müftülük personelinin salı pazarında, Cumhuriyet Caddesi'nde ve Hükümet Konağı önünde 2 bin kişiye aşure ikram ettiğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme