Çayırova’dan yarım asırdır hizmet

Konya'da düzenlenen Tarım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de firmalardan tam not aldı. 14 Mart'ta kapılarını ziyaretçilere açan Konya Tarım Fuarı, bugün saat 17.00'ye kadar ziyaret edilebilecek. Burada stant açan firma temsilcileri, fuarın verimli geçtiğini belirtirken, ziyaretçi yoğunluğunun kendilerini memnun ettiğini söyledi.
Çayırova’dan yarım asırdır hizmet

Römork, dorse üzerine yaklaşık yarım asırdır hizmet verdiklerini söyleyen Çayırova Römork ve Treyler Ekipmanları Satış Temsilcisi Ali Biçer, “Firmamız 1974 yılında kuruldu. Alanında Türkiye’nin ilk firmalarından oldu. Yaklaşık yarım asırdır sektörde faaliyet gösteriyoruz. Römork, dorse üzerine hizmet veriyor. Ayrıca karavan ekipmanlar üzerine de hizmet sağlıyoruz. Özellikle depremlerin etkisiyle bu sektöre yoğunlaştık. Konya’daki tüm tarım fuarlarına katıldık. Fuarın değerini çiftçilerimiz artırıyor. Onların gücü yerindeyse fuarlarımız daha verimli ve daha kalabalık geçiyor. Mahsulü ve satışları iyi olursa çiftçimizin alım gücü artıyor. Bizim de böylelikle imalatımız artıyor.

cayirovadan-yarim-asirdir-hizmet-ali-bicer.jpg

Devletimizin destekleri ve teşvikleri çiftçilerimiz için gayet güzel. Biz şu anda bunun yoğunluğunu yaşıyoruz. İmalatçıların büyük bir çoğunluğu sırayla malzemelerini vermeye çalışıyor. Bizi de bu tetikliyor. Onların da tedarikçisi olduğumuz için yoğun bir işimiz oluyor. Fuarda malzeme satışından ziyade, imalatçı firmaların tedarikçisi olduğumuz için bunun nezdinde çevre illerden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerimizle tanışıyoruz. Firmamıza davet ediyoruz. Buradaki ikili görüşmelerimizin fuardan sonra devam edeceğini düşünüyoruz. Fabrikamız 3. Organize Sanayi bölgesinde 50 bini kapalı toplamda 60 bin metrekare alanda yer alıyor. 250 kişi firmamızda istihdam ediliyor” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :