Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hürriyet Gazetesi'ne konuştu. Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’ın sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin sıkça gündeme getirilmesinde art niyet aradığını söyledi.
Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması

Çebi, "Şampiyonluğu hedefleyen takımımızın, hocamızın ve bizlerin huzurunu bozmak için bu yollara başvuranlar, başarısız olacaklardır. Hepimiz, Beşiktaş’ın şampiyonluğu için kenetlenmiş vaziyetteyiz." dedi.

Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirten Ahmet Nur Çebi, "Biz büyük bir aileyiz. Aileyi zor günlerde birlikte tutmak, ailenin tüm bireylerine sahip çıkmak önemli. Kulübün tüm çalışanlarıyla, yönetim kuruluyla bunları şu ana dek başardığımıza inanıyorum. Başarının şifresi de bir olmak, birlik olmak, ‘biz’ olmak." şeklinde konuştu.

Takımdaki kiralık oyuncular hakkında da görüşlerini dile getiren Beşiktaş Başkanı, "Mevcut kadromuzda başarılı olan kiralık futbolcularımız var. Bu oyuncular ile ilgili olarak önümüzdeki sezon planlamalarımızı teknik direktörümüz Sergen Yalçın ile birlikte yapıyoruz." diye konuştu.

Avrupa'da da başarının mümkün olduğunu söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Bu öncelikli hedeflerimiz arasında. Ancak her şeyi planlı programlı yapmalı. Bunun için öncelikle darmadağın olmuş ekonomimizi düzeltmeliyiz." dedi.