Celal Emiroğlu: Ehliyet liyakat ve hitabetle odamızı temsil edeceğiz

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkan Yardımcısı Celal Emiroğlu Yeni Haber Gazetesini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette Konya SMMMO’ya başkan adayı olduğunu açıklayan Celal Emiroğlu, “Liyakat, ehliyet, hitabet son derece önemlidir. Hitabeti olmayan, koşan bir oda ancak kendi çerçevesi içinde döner Konya’yı temsil edemez” dedi.
Celal Emiroğlu: Ehliyet liyakat ve hitabetle odamızı temsil edeceğiz

Konya SMMMO Başkan Yardımcısı Celal Emiroğlu, Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret etti. Konya’yı temsil eden bir meslek odasında belli başlı özelliklerin olması gerektiğinin altını çizen Meslekte Değişim Grubu Başkanı Celal Emiroğlu, “Ehliyet, liyakat, ve aynı zamanda hitabetli odamızı temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ehliyet-liyakat-ve-hitabetle-1.jpg

‘FİNANSAL DESTEK SAĞLAYACAĞIZ’

Üyelerine sağlayacakları finansal destekten söz eden Emiroğlu, “Meslek ruhsatı alırken alabileceğimiz en minimum tutarda ücret alacağız. Maktu aidatların; ilk kez işe başlayan meslek mensuplarımıza ilk yıl için yüzde 50 indirimli alınması için çalışacağız, mevcut meslek mensuplarımızın da eş değer illere bakarak oda aidatlarımızın düşürülmesini sağlayacağız.  Ulusal ve yerel bürokrat, yönetici ve siyasilerle meslektaş buluşmaları yapacağız. Mesleğimiz ve meslektaşlarımızın farkındalığını oluşturmak için, sosyal medya, basın ve TV tanıtımları yapacağız.  Kendi meslektaşlarımıza özel, sosyal ve mesleki alanda çeşitli faaliyetler düzenleyeceğiz. Her meslek mensubu arkadaşımız misafirimizdir. Misafirlerimizin sorunlarına çözüm ürütebilecek personellerle çalışacağız” diye konuştu.

‘YÜKSEK AİDAT ARTIŞLARINA ŞERH DÜŞTÜK’

Tasarruflu oda yönetimi anlayışı ile kredi kullanmadıklarının altını çizen Emiroğlu, “Yüksek aidat artışlarına şerh düştük. Bağımlı çalışmak isteyen meslek mensuplarına uyumlu iş yerlerinde istihdam imkanı için çalışacağız. Firmalarda bağımlı olarak çalışanlar için müşavir çalıştayını gerçekleştireceğiz, ayrıca bu meslek mensuplarımızın yoğun olduğu yerleri tespit edip, bu yerlerde eğitim ve seminerler organize edeceğiz. Bağımlı çalışan arkadaşlarımıza da oda aidiyetini hissettireceğiz.  Tüm üyelerimizi ilgilendiren konularda yine tüm meslektaşlarımızın fikri alınması yönünde memnuniyet ve öneriler üzerine mobil anketler düzenleyeceğiz. Ayrıca odamız web sayfasından dilek ve temenniler köşesi ile de meslektaşlarımızın talepleri doğrultusunda üyelerimize daha kaliteli hizmet sunacağız. Belirli dönemlerde sadece meslektaşlarımızın olacağı toplantılar düzenleyip, kendi sorunlarımızı istişare edeceğiz” diye aktardı.

ehliyet-liyakat-ve-hitabetle-2.jpg

‘İLÇEMİZDE KARARLARI BÖLGE ÜYELERİNE BIRAKACAĞIZ’

Konya ilçelerinde kararları bölge üyelerine bırakacaklarını vurgulayan Emiroğlu, “Temsilcilerin oluşumunda merkezden müdahalenin değil de ilçemizdeki gerekli demokratik ortamı sağlayarak ilçemizin çoğunluk kararına saygı duyacağız. Alışılmışın dışında konusunda deneyimli meslektaşlarımız ve uzman kişiler tarafından kısa süreli e-seminer programlarıyla daha anlaşılır seminerler düzenleyeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ