Cem Adrian, Bi’Organik lezzetlerine hayran kaldı

Farklı tür müzikleri kendine has tarzıyla yorumlayan, söz yazarı ve müzisyen Cem Adrian, 19 Eylül Pazar akşamı Selçuklu Kongre Merkezi'nde Konyalı hayranlarıyla bir araya geldi. Başarılı müzisyen, Konya'daki konseri öncesi soluğu Bi’Organik Izgara'da aldı.
Cem Adrian, Bi’Organik lezzetlerine hayran kaldı

Farklı tür müzikleri kendine has tarzıyla yorumlayan, söz yazarı ve müzisyen Cem Adrian, 19 Eylül Pazar akşamı Selçuklu Kongre Merkezi'nde Konyalı hayranlarıyla bir araya geldi. Başarılı müzisyen, Konya'daki konseri öncesi soluğu Bi’Organik Izgara'da aldı. Konya'nın önde gelen restoran işletmelerinden, doğal lezzetlerin adresi Bi’Organik Izgara'da ekibiyle birlikte öğle yemeğinde buluşan Cem Adrian, buradaki hizmetlerden ve lezzetlerden memnun kaldığını dile getirdi.

Adrian'ı misafir ettikleri için mutlu olduklarını söyleyen Bi’Organik Izgara İşletme Sahiplerinden Kerim Acar, "Cem Adrian gibi usta bir ismi ağırlamaktan dolayı memnunuz. Kendisi lezzetlerimizi çok beğendiğini söyledi. Bizler de hem şehrimize gelen önemli misafirlerimizi ağırlamaya hem de Konyalı misafirlerimize üstün hizmet sunmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

cem-adrian-3.jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ