Cemal Özdemir’in mutlu günü

Konya iş dünyasının tanınmış isimlerinden Cemal Özdemir’in kızı Nur Sena, Mustafa Ali Büyükdönmez’in oğlu Adem ile dünya evine girdi.
Cemal Özdemir’in mutlu günü

Nikah ve düğün merasimi Meram Pelitlibahçe düğün salonunda yapıldı. Düğünde yeni normal şartları gereği, sosyal mesafe kurallarına uyularak, Konya düğün pilavı ikram edildi.

Genç çiftin nikahını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıydı. Başkan Hasan Kılca konuşmasında genç çifte yeni hayatlarında mutluluklar dileyerek örnek bir evlilik modeli oluşturmalarını temenni etti.

Gençlerin evlilik cüzdanlarını ise AK Parti Karatay ilçe başkanı Mehmet Genç her iki çifte birlikte verdi.
Başkan Genç ise konuşmasında “Bu akşam güzel bir güne, güzel bir ana şahitlik ediyoruz. Biz Cemal kardeşimizi uzun süredir tanıyoruz, onunla aynı dönem mezunuyuz. Her iki aileyi de tebrik ediyoruz, iki tane güzide evlat yetiştirmişler, Allah mutluluklarınızı daim kılsın, bir yastıkta kocasınlar, rabbim hayırlı nesiller versin” temennilerinde bulundu.

Özdemir ve Büyükdönmez ailelerin bu mutlu gününe, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı  Ali Deresoy, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Yeni Haber Gazetesi sahibi Lokman Koyuncuoğlu,  Konya İHL 1992 mezunları, Konya’nın iş, siyaset ve STK dünyasının önemli isimleri ile Özdemir ve Büyükdönmez ailelerinin dost ve yakınları katıldı.

Biz de Yeni Haber gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-2.jpg

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-4.jpg

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-5.jpg

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-6.jpg

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-7.jpg

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-8.jpg

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-9.jpg

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-10.jpg

cemal-ozdemirin-mutlu-gunu-11.jpg