Centilmen Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon en az kırmızı kartı Konyaspor gördü. Yeşil beyazlıların sezon boyunca 1 kez kırmızı kart gördüğü sezonda Antalyasporlu futbolcular 11 kez kırmızı kart görürken, Hataysporlu oyuncular ise 10 kez kırmızı kartla oyundan atıldı.
Centilmen Konyaspor

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda en fazla kırmızı kartı Fraport TAV Antalyasporlu, en az kırmızı kartı da İttifak Holding Konyasporlu oyuncular gördü. Süper Lig'de toplam 1712 sarı ve 121 kırmızı kart kullanılırken, maç başına 4,08 sarı ve hafta başına 2,88 kırmızı kart çıkarıldı. Ligde Fraport TAV Antalyaspor 11 kezle en fazla kırmızı kart gören takım olurken, Atakaş Hatayspor da 10 kırmızı kartla bu alanda ikinci sırada yer aldı. Süper Lig'de en az kırmızı kartı bir kezle İttifak Holding Konyaspor görürken, Aytemiz Alanyaspor ve Göztepeli futbolcular ikişer kez takımlarını eksik bıraktı.

RAKİPLERİ EN FAZLA KIZARANLAR

Süper Lig'de Beşiktaş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri dokuzar kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Aytemiz Alanyaspor, Fatih Karagümrük, Gaziantep ve İttifak Holding Konyaspor'un rakiplerinin yedişer kırmızı kart gördüğü ligde, Atakaş Hatayspor ile MKE Anaragücü'nün rakipleri altışar, Çaykur Rizespor, Fraport TAV Antalyaspor, Göztepe ile Trabzonspor'un rakipleri beşer, Helenex Yeni Malatyaspor, Hes Kablo Kayserispor, Medipol Başakşehir ile Yukatel Denizlispor'un rakipleri dörder, Demir Grup Sivasspor, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa'nın rakipleri ise üçer kez kırmızı kartla eksik duruma düştü.