Çevik: Her deplasman galibiyeti çok değerli!

Beysu Konyaspor Basketbol Takımı koçu Okan Çevik, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız OGM Ormanspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Çevik: Her deplasman galibiyeti çok değerli!

Takımın 5 maçlık galibiyet serisini değerlendiren Koç Okan Çevik, “Takım son iki haftadır özellikle farklı galibiyetler alıyor. Bu açıdan sevindirici ama asıl sevindirici olan farklı galibiyet değil basketbolumuzda ciddi anlamda bir yükseliş içerisindeyiz. Yavaş yavaş da takım içerisinde artık küçük rötuşların da son noktalarına doğru geliyoruz. Çünkü biz, sistem anlamında oynamayı hem de oyuncu özelliklerini de ön plana çıkarmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla bu ikisinin harmanlanması biraz zaman alıyor doğal olarak. Her gün sisteme bir takım ilaveler, yenilikler ekliyoruz. Doğal olarak bunlar bir süreçti ve yavaş yavaş artık daha da yukarıya çıkacağız. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

Deneyimli koç, OGM Ormanspor maçının öneminin altını çizerek, şunları kaydetti:

“Sezon başında da söyledim bizim zor 30 tane maçımız var. Biz öncelikle 31. maçı oynamamaya çalışacağız. Şu anda avantajlı konumdayız ama biz elde etmediğimiz gibi hiçbir takım da şu anda bir şey elde etmedi. Lig uzun bir maraton, her hafta çok zorlu maçlara çıkıyoruz evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Deplasmanda alacağımız her galibiyet bizi yukarıya daha çok taşıyacaktır. Bunun bilince olarak iyi bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor, inşallah o maçı da kazanacağız.”

100. Yılını yaşayan Konyaspor’un tarihine imza atmak istediklerini aktaran Okan Çevik, “İlk geldiğim gün de söylemiştim. Ben 100. Yılın yazılacak olan tarihinde bir imzam olsun istiyorum. Tüm çalışmalarımız inanın bunun için. Konyaspor gibi büyük bir camianın 100. Yılında ben ve ekibim, sporcularımız, yönetimimiz, başkanımız bu imzayı atmak istiyoruz.” diye konuştu.