Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına 383 personel alınacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına 383 personel alınıyor. Personel alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Detaylar haberimizde.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına 383 personel  alınacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı duyurusu... Bakan Kurum, bakanlık bünyesine 383 personel alımı yapılacağını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merkez teşkilatında Müfettiş Yardımcısı, Çevre ve Şehircilik Uzman Yardımcısı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Uzman Yardımcısı; taşra teşkilatında Milli Emlak Uzman Yardımcısı, Milli Emlak Denetmen Yardımcısı ve İklim Değişikliği Başkanlığında ise iklim Değişikliği Uzman Yardımcısı unvanı için aşağıdaki tabloda unvan ve kadro sayıları belirtilen kadrolara atama yapılmak üzere yazılı ve sözlü sınavla (iki aşamalı) alım yapılacak.

cevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakanligina-383-personel-alinacak-2023.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Başvuru Şartları, Şekli ve Başvuruların Değerlendirilmesi

Başvurular Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığının internet sayfası (www.csb.gov.tr ve/veya https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Personel Alımında Aranan Şartlar

Atama yapılacak kadrolara ilişkin öğrenim dallanna göre KPSS puan türleri, asgari taban puan sıralamasına göre kaç adayın davet edileceği, yarışma sınavına katılacak adaylarda aranan genel ve özel şartlar, müracaat tarihi, yeri, şekli ve istenecek belgeler, yarışma sınavının yeri, şekli, tarihi, sınav konuları ile ağırlık puanları ve diğer hususlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının internet sitesinde (www.csb.gov.tr ve/veya https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr) ileriki bir tarihte yayınlanacak.

Etiketler :