Çevreye ve değerlerine duyarlı gençler yetişiyor

Selçuklu Müftülüğü’ne bağlı Otogar Zeki Altındağ Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Kültür Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Çevreye ve değerlerine duyarlı gençler yetişiyor

‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi’ kapsamında yapılan etkinlikle, öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim, Hadis okumaları, şiirler, drama gösterileri ve geleneksel sokak oyunları oynandı. 

‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi’ kapsamında Selçuklu Müftülüğü’ne bağlı Otogar Zeki Altındağ Gençlik Merkezi tarafından Kültür Şenliği düzenlendi. Programda öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim, Hadis okumaları, şiirler, drama gösterileri ve geleneksel sokak oyunları oynandı. 

cevreye-ve-degerlerine-9.jpeg

“DONANIMLI GENÇLER YETİŞECEK”

Programın açılışında davetlilere kısa bir sunum gerçekleştiren Gençlik Merkezi Koordinatörü Bayram Sürekli, “Amacımız bu programla milli, ahlaki, insanî ve manevî değerlerine sahip çıkan çağın gerekleriyle donanımlı gençlerin yetişmesine destek olmaktır.” dedi. Programa Konya il Müftülüğü, Selçuklu Müftülüğü yetkilileri, proje paydaşı okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

MUSTAFA ÇİMEN / YENİ HABER GAZETESİ

cevreye-ve-degerlerine-7.jpegcevreye-ve-degerlerine-4.jpegcevreye-ve-degerlerine-12.jpegcevreye-ve-degerlerine-1.jpegcevreye-ve-degerlerine-13.jpeg