Ciğerci Cengiz hizmete girdi

Konya'da yüzde yüz kuzu ciğeriyle hizmet verecek olan Ciğerci Cengiz, Fatih caddesinde hizmete açıldı. İşletme sahibi Samet Yatağanlı, 'Konyalı misafirlerimizi ciğer yemeye bekliyoruz. Ciğerlerinizi yakacağız diyoruz' ifadelerini kullandı.

Ciğerci Cengiz hizmete girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da yüzde yüz kuzu ciğeriyle hizmet verecek olan Ciğerci Cengiz, Fatih caddesinde hizmete açıldı. İşletme sahibi Samet Yatağanlı, “Konyalı misafirlerimizi ciğer yemeye bekliyoruz. Ciğerlerinizi yakacağız diyoruz” ifadelerini kullandı.
 
cengzzz.jpg
 
Konya’nın en yeni restoranı unvanına sahip olan Ciğerci Cengiz, ‘Ciğeriniz Yanacak’ sloganıyla Fatih Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Şehirde hissettikleri ciğerci eksikliği sebebiyle böyle bir girişimde bulunduklarını kaydeden İşletme Sahibi Samet Yatağanlı, “Yaklaşık 10 yıldır işletmecilik yapıyorum. Burası bizim üçüncü restoranımız oldu. Konya’ya yeni bir marka kazandırmak istedik. Bu iki yıl önceki bir projemizdi. Tamamen Konya patentli bir firmayız. Şehrimizde ciğer konusundaki eksikliği gördük ve bu sektöre girdik. Bugün itibariyle açılışını yaptık. Tantuni ve kokoreç üzerine işletmelerde bulunmuştuk. Restoranımızda ciğer dışında farklı ürünlerimiz de var. Örneğin et şiş, adana dışında kaburga ve küşleme gibi ürünlerimiz var. Bunlar oldukça rağbet görmektedir. Elimizden geldiğince bu ürünlerimizi Konya’ya daha fazla duyurmayı istiyoruz. Bünyemizde 6 farklı yemek çeşidimiz mevcut. Bunların yanında çiğ köfte ve içli köfteyi de ara sıcak olarak vermekteyiz. Gündüz 11.00 ile gece 01.00 arasında servis yapmaktayız” ifadelerini kullandı.
 
cc-003.jpg
 
YÜZDE YÜZ KUZU CİĞERİ
Diğer ciğercilerden farklı olarak yüzde yüz kuzu ciğeri kullandıklarını ve bunun da lezzetinin çok daha üst düzeyde olduğunu belirten Yatağanlı, “Firmamızda yüzde yüz kuzu ciğeri kullanmaktayız. Bu çok özel ve zor bulunan bir üründür. Birçok işletme fiyatının pahalı olmasından dolayı kuzu ciğeri kullanmamaktadır. Küşleme dediğimiz ürün ise bir hayvanda ortalama 150-200 gram arasında çıkmaktadır. Bunu çok zor toplattırıyoruz. Bu ürünümüz spesiyalimiz olacak. Şuan için en büyük avantajımız, kendimize has küşleme ve kuzu kaburgamızla, zor bulunan ürünlerle ön plana çıkmaktayız. Bir ay önce demo çalışmasına başladık ve işletmemizle alakalı çok olumlu yorumlar aldık. Şuan itibariyle 3 tane Franchising teklif eden misafirlerimiz oldu. Fakat henüz bunun için erken olduğunu düşünüyoruz. İnşallah 6 ay ila 1 sene içerisinde böyle bir girişimde bulunabiliriz. Şehrimizin dışında da Konya’mızın markası olan Ciğerci Cengiz adıyla hizmet vermeyi planlamaktayız. Konyalı misafirlerimizi ciğer yemeye bekliyoruz. Ciğerlerinizi yakacağız diyoruz” şeklinde konuştu.
 
HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU/ YENİ HABER GAZETESİ
 
ccc-001.jpg
 
cengizz.jpg

Bakmadan Geçme