Cihan Yem Fabrikası da Quantum Yazılım dedi

Cihanbeyli ilçesinde bulunan yerli yem üreticisi firmalarından Cihan Yem, Quantum Yazılım’ı tercih ederek İç Anadolu Bölge Distribitörü Gümüşler Group Pazarlama ile lisans sözleşmesi imzaladı.
Cihan Yem Fabrikası da Quantum Yazılım dedi

Cihanbeyli ilçesinde bulunan yerli yem üreticisi firmalarından Cihan Yem, Quantum Yazılım’ı tercih ederek İç Anadolu Bölge Distribitörü Gümüşler Group Pazarlama ile lisans sözleşmesi imzaladı. Cihan Yem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kart, “40 yıldır yem üretimi sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Referansla tanıştığımız Quantum Yazılımın işletmemizde üretim faaliyetlerimizi ileriye taşıyacaktır” dedi. Kart, “Quantum Yazılım, her noktada firmamıza tam anlamıyla yeterli düzeyde altyapıya sahip olması ve kesintisiz teknik destek vermesiyle tercih sebebimiz olmuştur” ifadelerini kullandı.

quantum-cihan-yem-1.jpg

Cafer Kart ayrıca Quantum’un sistem alt yapısının bütün ihtiyaçlarına tek ekranda sunmasının kendilerine zamandan tasarruf etme olanağı sağladığını ifade ederek, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu. Gümüşler Group Pazarlama Genel Müdürü Nihat Gümüş ise Cihan Yem Fabrikası A.Ş. firmasının referanslarına dahil olmasından mutlu olduğunu ifade ederek, “İşletmenin sistemsel her alanında gereken tüm desteği sağlayacağımızı ifade etmek isterim. Akdedilen sözleşmenin her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

quantum-cihan-yem-2.jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ