Cisse: Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'i

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Papiss Cisse, ülke basınına konuştu. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe için "Türkiye'nin Real Madrid'i" ifadesini kullandı.
Cisse: Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'i

Fenerbahçeli Papiss Cisse, Senegal basınına açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli takımda forma giydiği için kendisiyle gurur duyduğunu söyleyen Cisse, "35 yaşındayken Fenerbahçe ile sözleşme imzaladım. Fenerbahçe gibi bir kulüp, bugüne kadar 35 yaşında hangi Afrikalı oyuncu ile sözleşme imzaladı? Burası Türkiye'nin Real Madrid'i, 30 milyondan fazla taraftarımız var. Kendimle gurur duyuyorum, yaşadıklarımdan bahsederken mutlu oluyorum." ifadelerini kullandı.

35 yaşında olmasına rağmen hala ilk günkü gibi çalıştığını söyleyen Senegalli oyuncu, "Fenerbahçe'ye gidebilmek için çok çalıştım. Erken uyandım, takımla antrenman yaptıktan sonra evde çalışmalarıma devam ettim. Evimde de bir spor salonum var. Tembel değilim. Hayatımdaki başarıları hak etmekten hoşlanırım." dedi.

Senegal Milli Takımı'ndan davet beklediğini söyleyen Papiss Cisse, "Senegal teknik direktörü Aliou Cisse benim kardeşim gibidir. Beni ararlarsa asla düşünmem. Çünkü ben Senegalliyim. Milli takıma dönmeye hazırım." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan Papiss Cisse, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 19 maçta 4 gol atıp 1 de asist yaptı.

Sarı lacivertli kulüple 1 yıllık kontrat imzalayan Senegalli oyuncunun sözleşmesi Haziran ayında sona erecek.